نوشته شده توسط : sasurse

مشکل ایران در واردات خوراک دام و طیور باعث شده تا تولید مرغ کاهش یافته و قیمت آن بالا برود

جهش قیمت‌ها در ایران، بازارهای مختلف، به ویژه شیر، مرغ و ارز را دستخوش تلاطم کرده است.

منابع مختلف خبری در ایران گزارش می‌دهند که امروز، ۴ تیر (۲۴ ژوئن)، قیمت دلار به ۱۹۰۸ تا ۱۹۵۰ تومان رسیده است. نرخی که حاکی از نزدیک به ۱۰درصد افزایش قیمت دلار در مدت کمتر از دو هفته است.

همچنین قیمت مواد غذایی نیز در هفته‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است. به ویژه گرانی نان، شیر و مرغ موجب نارضایتی‌هایی شده است.

پیشتر قیمت نان‌های مختلف بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته بود و دولت برای مقابله با گرانی نان، مبلغی حدود سه هزار تومان را تحت عنوان "یارانه نان" به خانوارهای ایرانی پرداخت کرد.

هم‌اکنون قیمت مرغ به حدود کیلویی هفت هزار تومان رسیده که به معنای رشد بالای پنجاه درصدی قیمت مرغ ظرف یک سال اخیر است.

این در حالی است که مهدی غضنفری، وزیر صنعت، معدن و تجارت وعده داده بود قیمت مرغ به پنج هزار تومان کاهش یابد.

خبرگزاری مهر گزارش داده است که بهای هر شانه تخم‌مرغ به حدود ۴۵۰۰ تومان رسیده است، در حالی که هفته گذشته هر شانه تخم‌مرغ چهار هزار تومان به فروش می‌رفته است.

حسن رادمرد، سرپرست معاونت بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در مصاحبه با خبرگزاری فارس گفته است که ایران هم‌اکنون برای تهیه خوراک دام و طیور دچار مشکل است. به همین دلیل، بخش تولید دچار مشکل شده و قیمت‌ها بالا رفته است.

آقای رادمرد اظهار امیدواری کرده است که با ورود و تخلیه کشتی‌های حامل نهاده‌های دامی مشکل برطرف شود.

نعمت‌الله ترکی، معاون استانداری تهران، گرانی شیر را به وجود "مافیا" نسبت داده و گفته است تولید شیر مورد نیاز تهران در انحصار تنها چهار نفر است. او با اشاره به تعطیلی و برخورد با چند واحد تولیدی شیر، به خبرگزاری مهر گفته است "شاخ مافیای شیر را شکستیم."

او همچنین با اشاره به پیامکی که در روزهای اخیر مردم را دعوت می‌کند برای اعتراض به گرانی شیر و نان از خرید این کالاها خودداری کنند، گفته است که این فراخوان تاثیری بر بازار شیر و نان نداشته است. به گفته او عرضه این کالاها "بیشتر هم شده است."

علاوه بر ارز، نان، مرغ و شیر، قیمت برخی مواد غذایی دیگر از جمله میوه و سبزیجات و برنج نیز بالا رفته است.

اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها از جمله دلایلی است که برای موج گرانی در ایران عنوان می‌شود.

به نظر می‌رسد که علاوه بر این عدم دستیابی ایران و گروه‌ ۱+۵ به توافقی در مذاکرات هسته‌ای مسکو و همچنین نزدیک شدن به موعد اجرای تحریم‌های بانکی آمریکا، اجرای تحریم‌های نفتی اتحادیه اروپا علیه ایران نیز به گرانی‌ها دامن بزند.

مهدی تقوی، استاد اقتصاد، به خبرگزاری ایلنا گفته است: "عامه جامعه امیدوار بودند تا با توافقی که میان سران کشورهای گروه ۱+۵ انجام می‌شود، اثر تحریم‌ها کاهش پیدا کرده و از فشارهای بین‌المللی کاسته شود." اما به گفته او عدم حصول توافق در مذاکرات هسته‌ای موجب افزایش قیمت دلار و سکه شده است.



:: برچسب‌ها: روش , برف , آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 352
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

سرنگونی جنگنده فانتوم نیروی هوائی ترکیه با آتش پدافند سوریه، ابهامهایی را در پرونده پیچیده مناقشه سوریه روشن ساخت، پرسشهایی را پاسخ داد و در مجموع می توان گفت به نفع سوریه تمام شد.

از زمانی که صف آرایی جهانی در برابر سوریه شکل گرفت و احتمال مداخله نظامی در این کشور مطرح شد، این فرضیه مطرح بود که جرقه ای می تواند حمله نظامی به سوریه را رقم بزند و دولتهایی که مخالف یا بی میل به این مداخله اند را در مقابل عمل انجام شده قرار دهد و وارد میدان کند.

شلیک به هواپیمای یکی از بزرگترین ارتشهای پیمان ناتو می توانست همین جرقه باشد.

درست است که هواپیما بر فراز آبهای سوریه هدف قرار گرفت و عملاً به حریم این کشور تجاوز کرده بود، اما به اعتراف ارتش سوریه، این هواپیما بیش از یک کیلومتر وارد آسمان سوریه نشده بود و یک کیلومتر برای هواپیمایی که می تواند تا دو برابر سرعت صوت، شتاب بگیرد، مسافتی است که در چند ثانیه طی می شود قابل اغماض است. همان گونه هم که عبدالله گل، رئیس جمهور ترکیه گفته، چنین ورودهایی به حریم بیگانه، فراوان در مرزهای کشورها پیش می آید و امری عادی است که اعتراضی هم بر نمی انگیزد.

از سوی دیگر، به نظر نمی رسد پدافند سوریه بر اساس روند متعارف و معمول نظامی در این شرایط رفتار کرده باشد.

در شرایطی که دو کشور در حال جنگ با یکدیگر نیستند، وقتی هواپیمایی وارد آسمان دیگری می شود، نخست به آن اخطار می دهند، سپس تلاش می کنند وادار به ترک حریم هوائی یا فرود اجباری اش کنند و اگر خلبان بیگانه به همه این هشدارها بی توجهی کرد، بسویش شلیک می کنند.

باز هم به اعتراف خود ارتش سوریه، این هواپیما بلافاصله پس از ورود به آسمان این کشور هدف قرار گرفته و سپس در مورد هویتش تحقیق شده که همین نشان می دهد هشدارهای قبلی به آن داده نشده و رویه لازم اتخاذ نشده بوده است.

همه اینها می توانست حمله تلافی جویانه ای از جانب ترکیه را توجیه کند اما دولتمردان ترک، راه خویشتنداری را برگزیدند و حتی لحنی که در برابر سوریه اتخاذ کردند، نرم و منعطف بود؛ هم به ورود جنگنده خود به آسمان سوریه اذعان کردند و هم بر همکاری سوریها در جستجو برای یافتن خلبانان فانتوم ساقط شده تأکید کردند، آن هم با بیانی مثبت.

اینکه رئیس جمهور ترکیه از "اقدامات لازم پس از روشن شدن قضیه" می گوید، هرچند برخی آن را به تهدید تعبیر کرده اند، اما در واقع به سخنان رهبر کشوری می ماند که با همسایه اش رابطه ای کاملاً عادی دارد و نه کشوری که پایگاه مخالفان دولت همسایه شده و انواع و اقسام فشارها و تحریمها را بر آن اعمال می کند.

اینها را اگر در کنار سخنان فرماندهان ارتش آزاد سوریه بگذاریم که می گویند به چشم خود شاهد بوده اند که پیشتر نیز بارها نیروهای سوری بسوی هلیکوپترها و هواپیماهای آتش نشان و امدادرسان ترکیه در نواحی مرزی آتش گشوده اند، خویشتنداری ترکها، دیگر نه تنها موضعی مقطعی، که تدبیری حساب شده و سیاستی از پیش اندیشیده به نظر می رسد.

متحدان غربی ترکیه هم این خویشتنداری را ستودند و مهر تأییدشان بر این تدبیر، مایه نومیدی مخالفان سوری شد که امیدوار بودند حادثه ای ناخواسته، سد چین و روسیه را بشکند و ارتشهای خارجی را به یاری شان بفرستد.

حکومت سوریه هم دلگرم شد که هم توانسته با ساقط کردن هواپیمایی که جسارت ورود به آسمانش را کرده، قدرتنمایی کند و هم خیالش از اینکه حوادث مشابهی، آتش جنگ را شعله ور کند راحت شده است.

اما در آن سو، در ترکیه، دولت رجب طیب اردوغان آماج سرزنش قرار گرفته است.

با اینکه مطبوعات ترکیه تیترهایی همچون "بازی سوریه با آتش" زده اند اما چه مخالف و چه موافقشان، خواهان خویشتنداری شده اند و حتی حزب مخالف جمهوری خلق هم از سیاست خویشتنداری پشتیبانی کرده است. با این حال، مطبوعات آکنده از حملات منتقدان دولت است که می پرسند اصلاً هواپیمای ما در آسمان سوریه چه می کرد و چرا اردوغان دست به این ماجراجوییها می زند؟

این حادثه، صدای مخالفان سیاست دولت ترکیه در قبال سوریه، صدای آنانی را که از آغاز می گفتند دولت اردوغان عجولانه وارد دعوای سوریه شد و کشور را جبهه ای در مقابل همسایه جنوبی کرد، بلندتر از پیش به گوش رساند و نشان داد که سیاستی که ترکیه تاکنون در قبال سوریه دنبال کرده، لزوماً اجماعی ملی را پشت سر ندارد.



:: برچسب‌ها: روش , مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 347
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

رئیس دیوان عدالت اداری: محکومیت آقای بقایی به انفصال از خدمت منتفی است

رئیس دیوان عدالت اداری ایران گفته است که حکم محکومیت حمید بقایی، معاون اجرایی رئیس‌‎جمهور ایران، به انفصال از خدمت منتفی شده و پرونده "انتصاب غیرقانونی" سعید مرتضوی، رئیس سازمان تامین اجتماعی هم به یک کمیسیون تخصصی ارجاع داده شده است.

به گزارش رسانه‌های ایران، محمد جعفر منتظری، رئیس دیوان عدالت اداری ایران، روز یکشنبه ۴ تیرماه (۲۴ ژوئن) در جمع خبرنگاران گفته است که حکمی که قبلا مبنی بر انفصال حمید بقایی از خدمت صادر شده بود، منتفی شده است.

پیش از این گزارش شده بود آقای بقایی که هم‌اکنون معاون اجرایی رئیس‌جمهور ایران است، به دلیل برخی "تخلفات" در زمان مدیریتش در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مجرم شناخته شده و به دلیل خودداری از اجرای حکم، به چهار سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شده است.

گزارش‌های مربوط به صدور این حکم از سوی دیوان عدالت اداری ایران در اردیبهشت سال گذشته منتشر شد. اما رئیس این دیوان امروز گفته است که محکومیت آقای بقایی به انفصال از خدمت "منتفی است".

با این حال، او اضافه کرد: "برائت ایشان هم منتفی است."

آقای منتظری گفت که این حکم با در نظر گرفتن اشکالاتی که از نظر قانونی در این پرونده وجود داشت، صادر شده است.

آقای بقایی اتهاماتی را که درباره "تخلفات" در دوره ریاستش بر سازمان میراث فرهنگی مطرح شده‌اند، رد کرده است.

او در زمان صدور گزارش‌های مربوط به صدور حکم انفصال چهار ساله‌اش از خدمات دولتی گفت که این حکم هنوز قطعی نیست.

'انتصاب غیرقانونی' سعید مرتضوی

رئیس دیوان عدالت اداری ایران همچنین از تشکیل پرونده‌ای در مورد شکایت تعدادی از نمایندگان مجلس از "انتصاب غیرقانونی سعید مرتضوی به سمت ریاست سازمان تامین اجتماعی" خبر داده و گفته است که این پرونده به کمیسیون تخصصی ارجاع شده است.

رئیس دیوان عدالت اداری توضیح داده است که این شکایت "در ارتباط با تصمیمی است که وزیر کار گرفته و تصمیم اگرچه در مورد مسئولان، از اختیارات هر وزیر و مسئولی است و جابجایی‌ها اصولا قابل شکایت در دیوان نیست، لکن به لحاظ این که ادعا شده در انتخاب این فرد ضوابط و مقررات سازمان تامین اجتماعی رعایت نشده، پرونده به کمیسیون تخصصی ارجاع شده است."

شکایت در مورد آقای مرتضوی به دیوان عدالت اداری ایران به انتصاب او به عنوان رئیس سازمان تامین اجتماعی مربوط می‌شود

او گفت: "اگر کمیسیون تخصصی موضوع را قابل طرح در هیات عمومی دیوان عدالت اداری بداند، گزارش خود را به این هیات ارائه خواهد کرد تا بعد از بررسی درباره آن تصمیم‌گیری شود.

انتصاب سعید مرتضوی به عنوان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در روزهای پایانی سال گذشته، واکنش نمایندگان مجلس ایران را به دنبال داشت و شماری از آنها طرح استیضاح عبدالرضا شیخ‌الاسلامی، وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی را در فروردین ماه امسال مطرح کردند.

اما اندکی بعد اعلام شد که به این نمایندگان گفته شده است آقای مرتضوی از سمت خود کناره‌گیری خواهد کرد و آنها امضای خود را از طرح استیضاح وزیر پس گرفته‌اند.

در طرح استیضاحی که نمایندگان معترض به انتصاب سعید مرتضوی به ریاست سازمان تامین اجتماعی ارائه کرده بودند، این انتصاب "برخلاف مصالح کشور و معارض قانون و آسیب‌زننده به منافع ۳۳ میلیون کارگر زحمت‌کش و خانواده‌های آنان" خوانده شده بود.

امضاکنندگان این طرح استیضاح تصریح کرده بودند: "وی در سمت قبلی خویش یعنی دادستان تهران متهم است، از حالت قضایی معلق شده و پرونده‌اش هنوز مفتوح است و در گزارش تحقیق و تفحص مجلس از فاجعه کهریزک، مقصر شناخته شده است."

سعید مرتضوی در زمان انتخابات ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۸۸ دادستان تهران بود، اما در پی عملکرد خبرساز خود در جریان اعتراضات انتخاباتی، از این سمت برکنار شد و از قوه قضائیه به دولت رفت.

او از سوی دولت آقای احمدی‌نژاد ابتدا به ریاست ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و بعد به ریاست صندوق تامین اجتماعی منصوب شد.

سعید مرتضوی در حوادث بعد از انتخابات، از سوی کمیسیون ویژه مجلس به عنوان صادرکننده دستور انتقال بازداشت‌شدگان روز ۱۸ تیر به بازداشتگاه کهریزک معرفی شد.

او اتهاماتی را که در این زمینه علیه‌اش مطرح شده‌اند، رد می‌کند.



:: برچسب‌ها: اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 318
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

آنتونیس ساماراس نخست‌وزیر جدید یونان باید پاسخگوی نارضایتی شدید بخشی از شهروندان یونان باشد

دولت ائتلافی یونان پیشنهاد کرده است که موعد کاهش بدهی‌های این کشور دست کم دو سال، یعنی تا سال ۲۰۱۶ تمدید شود.

دولت با انتشار سیاست‌های خود گفته است که می‌خواهد بدون کاهش بیشتر دستمزد و حق بیمه‌ها به اهداف مالی منظورشده در توافق کمک مالی اتحادیه اروپا دست یابد.

یونان تحت فشار بین‌المللی بسیار شدیدی است تا شرایط توافق کمک مالی را برآورده سازد.

این کشور هفته گذشته با برگزاری مجدد انتخابات از بن‌بست سیاسی خارج شد و احزاب طرفدار سیاست‌های ریاضتی، به رغم خشم عمومی نسبت به سیاست‌های مالی انقباضی و توافق‌ با اتحادیه اروپا، موفق به کسب اقلیتی شکننده در مجلس شدند.

نخست‌وزیر و وزیر جدید اقتصاد یونان هم‌اکنون در بیمارستان به سر می‌برند. آنتونیس ساماراس یک جراحی چشم را پشت سرگذاشته و وزیر اقتصاد او، واسیلیس راپانوس، نیز در پی بیهوشی ناگهانی به بیمارستان منتقل شده است.

اعضای دولت ائتلافی، یعنی دموکراسی نو، پاسوک و چپ دموکراتیک پس از به توافق رسیدن بر سر سیاست‌های موردنظرشان دست به انتشار آنها زده‌اند.

خبرگزاری فرانسه از قول اعضای ائتلاف نوشته است: "هدف این است که از تعدیل کسانی که شغل دائم دارند پرهیز شود ولی در هزینه‌های بوروکراتیک و پرداخت‌های غیر از دستمزد صرفه‌جویی شود."

دولت به رغم توافق سه حزب برای تشکیل ائتلاف عمدتا در دستان حزب محافظه‌کار دموکراسی نو است، چرا که به نظر می‌رسد احزاب چپ دموکراتیک و پاسوک نمی‌خواهند اعتبار و وجهه خود را به واسطه مشارکت در اجرای سیاست‌های ریاضتی از دست بدهند، و به همین دلیل نمایندگانشان را از پیوستن به دولت باز داشته‌اند.

گفته می‌شود آلمان به شدت با تسهیل شرایط کمک مالی به یونان مخالف است.

یونان در سال ۲۰۱۰ کمکی به ارزش ۱۱۰ میلیارد یورو دریافت کرد و پس از آن نیز یک کمک ۱۳۰ میلیارد یورویی دیگر گرفت.

یونان همچنین ۱۰۷ میلیارد یورو اوراق قرضه نزد سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دارد.



:: برچسب‌ها: آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 372
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

"اگر (مقامات اسرائیل) خلاف منطق عمل کنند، حتما شکست می‌خورند"

معاون ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفته است که اگر اسرائیل بخواهد علیه ایران اقدامی بکند، "پایان کار خودش را رقم خواهد زد."

مصطفی ایزدی روز شنبه، سوم تیر، به خبرگزاری فارس گفت که ایران پیشرفت‌های چشمگیری در بخش نظامی داشته است و امکانات ایران قابل قیاس با اسرائیل نیست.

او گفت که نیروهای مسلح ایران در منطقه خلیج فارس، دریای عمان و آب‌های آزاد توان بالایی دارند و "از نظر قدرت موشکی نیز وضعیت بسیار خوبی داریم."

معاون ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفت: اگر آنها (مقامات اسرائیل) در یک معادله منطقی بخواهند عمل کنند، این تهدیدات یک جنگ روانی است و اگر هم بخواهند خلاف منطق عمل کنند، حتما آنها هستند که شکست می‌خورند."

پیش از این، آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، گفته بود که تحولات منطقه خاورمیانه اسرائیل را "دستپاچه کرده است و این که آنها دم از حمله نظامی می‌زنند، ناشی از ترس آنهاست."

او اسرائیل را دشمن شماره یک ایران خواند و گفت: "آنها (مقامات اسرائیل) می‌دانند که آسیب‌پذیرتر از قبل هستند و هرگونه حرکت ناشایستی انجام دهند، مثل صاعقه‌ای بر سر خودشان فرود خواهد آمد."

مصطفی ایزدی در توضیح آنچه استراتژی "تهدید در برابر تهدید" خواند، گفت که ایران از نظر "توان بازدارندگی و این که بتواند تهدید را با تهدید پاسخ دهد، از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است."

این فرمانده ارشد نظامی ایران همچنین گفته است که در شرایط کنونی "بحث مقابله با تهدیدات علیه انقلاب اسلامی طیف وسیعی را پیدا کرده است."

آقای ایزدی فضای مجازی، ماهواره‌ها و فضای سایبری را از مواردی خواند که به گفته او، "دشمن برای مخدوش کردن امنیت ایران" از آنها استفاده می‌کند.

او اضافه کرد: "امروز فضای تهدیدات دشمن فضای وسیعی از قدرت سخت و نرم را در بر گرفته است."

او گفت: "دشمن برای ضربه زدن به نظام اسلامی از یک قدرت هوشمند بهره می‌گیرد و سپاه که وظیفه پاسداری از انقلاب و ارزش‌های آن را دارد، باید در تمام این عرصه‌ها خود را آماده کند."



:: برچسب‌ها: ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 341
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

آقای اسماعیلی گفت: براساس آیین‌نامه سازمان زندان‌ها، مرخصی افراد متهم به جرایم امنیتی ممنوع نیست اما اعطای مرخصی به این قبیل زندانیان موکول است به موافقت شخص دادستان

غلامحسین اسماعیلی، رئیس سازمان زندان‌های ایران گفت که در ایران زندانی سیاسی وجود ندارد و دادن مرخصی به "زندانیان امنیتی" فقط با موافقت دادستان امکان پذیر است و حتی قاضی زندان هم چنین اجازه‌ای ندارد.

آقای اسماعیلی در گفت و گویی با خبرگزاری مهر، که روز شنبه ۳ تیر، ۲۳ ژوئن منتشر شد گفت : "ما اصلا زندانی سیاسی نداریم. حالا اگر یک زندانی خودش را سیاسی بداند، حرف دیگری است ولی ما زندانی امنیتی داریم."

به گفته آقای اسماعیلی براساس آیین‌نامه سازمان زندان‌ها، مرخصی افراد متهم به جرایم امنیتی ممنوع نیست اما "اعطای مرخصی به این قبیل زندانیان موکول است به موافقت شخص دادستان و حتی قاضی زندان هم نمی‌تواند مرخصی دهد."

در سال‌های اخیر فعالان حقوق بشر و چندین بار در اعتراض به آنچه که نقض حقوق شهروندی زندانیان سیاسی و نقض حقوق اولیه خانواده این زندانیان خوانده‌اند، اعتراض کرده اند، اما به درخواست‌های این خانواده‌ها توجهی نشده است.

پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ نیز جمعی از زندانیان سیاسی، در ، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خواستار رسیدگی این نهاد به مصوبه مجلس ششم در تعریف جرم سیاسی شدند.

این افراد با انتقاد از اینکه منتقدان و مخالفان سیاسی در ایران با اتهاماتی چون "اقدام علیه امنیت ملی" محاکمه و احکام سنگینی گرفته‌اند، "فقدان یک قانون مصوب در تعریف جرم سیاسی و چگونگی رسیدگی به جرایم سیاسی" و اجرای اصل ۱۶۸ قانون اساسی را که به موضوع جرایم سیاسی می‌پردازد، را مورد انتقاد قرار دادند.

در گزارش احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران و همچنین سازمان‌های بین‌المللی مدافع حقوق بشر بارها درباره وضعیت زندانیان سیاسی در ایران ابراز نگرانی شده‌ است.

سرانه هر زندانی 'روزانه ۵ هزار تومان'

آقای اسماعیلی با اشاره به اینکه سرانه هر زندانی در ایران همچنان روزانه ۵ هزار تومان است و گفت که بودجه سازمان زندان‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان است که برای سال ۱۳۹۱ خورشیدی، مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد شده است اما هنوز بودجه سال جدید ابلاغ نشده است.

رئیس سازمان زندان‌های ایران همچنین تاکید کرد که طرح انتقال هفت زندان بزرگ ایران به خارج شهرها نیازمند ۵۰۰ میلیارد تومان بودجه است و قرار است این بودجه از محل واگذاری سهام شرکت‌های قابل واگذاری تامین شود."

به گفته آقای اسماعیلی قرار است ۴ بازداشتگاه موقت در تهران ساخته شود ولی هزینه ساخت این بازداشتگاه‌ها هنوز تامین نشده است.

پیش از این احمد شهید، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر ایران در گزارشی که به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد ارائه داد، شرایط زندان‌ها و بازداشتگاه‌های ایران را پایین تر از "حداقل استانداردهای اعلام شده از سوی سازمان ملل" توصیف کرده بود.

در گزارش آقای شهید در انتقاد از شرایط زندان‌های ایران به "ازدحام بیش از حد زندانیان، نبود آب کافی، عدم رعایت کافی اصول جداسازی زندانیان، تاسیسات غیر بهداشتی و فوق العاده بی‌کیفیت، شرایط خطرناک تهویه، دسترسی ناکافی به خدمات پزشکی، ارائه غذای کم و ارتکاب خشونت" اشاره شده است.



:: برچسب‌ها: پاییز , آب , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 419
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

"اگر (مقامات اسرائیل) خلاف منطق عمل کنند، حتما شکست می‌خورند"

معاون ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفته است که اگر اسرائیل بخواهد علیه ایران اقدامی بکند، "پایان کار خودش را رقم خواهد زد."

مصطفی ایزدی روز شنبه، سوم تیر، به خبرگزاری فارس گفت که ایران پیشرفت‌های چشمگیری در بخش نظامی داشته است و امکانات ایران قابل قیاس با اسرائیل نیست.

او گفت که نیروهای مسلح ایران در منطقه خلیج فارس، دریای عمان و آب‌های آزاد توان بالایی دارند و "از نظر قدرت موشکی نیز وضعیت بسیار خوبی داریم."

معاون ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفت: اگر آنها (مقامات اسرائیل) در یک معادله منطقی بخواهند عمل کنند، این تهدیدات یک جنگ روانی است و اگر هم بخواهند خلاف منطق عمل کنند، حتما آنها هستند که شکست می‌خورند."

پیش از این، آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، گفته بود که تحولات منطقه خاورمیانه اسرائیل را "دستپاچه کرده است و این که آنها دم از حمله نظامی می‌زنند، ناشی از ترس آنهاست."

او اسرائیل را دشمن شماره یک ایران خواند و گفت: "آنها (مقامات اسرائیل) می‌دانند که آسیب‌پذیرتر از قبل هستند و هرگونه حرکت ناشایستی انجام دهند، مثل صاعقه‌ای بر سر خودشان فرود خواهد آمد."

مصطفی ایزدی در توضیح آنچه استراتژی "تهدید در برابر تهدید" خواند، گفت که ایران از نظر "توان بازدارندگی و این که بتواند تهدید را با تهدید پاسخ دهد، از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است."

این فرمانده ارشد نظامی ایران همچنین گفته است که در شرایط کنونی "بحث مقابله با تهدیدات علیه انقلاب اسلامی طیف وسیعی را پیدا کرده است."

آقای ایزدی فضای مجازی، ماهواره‌ها و فضای سایبری را از مواردی خواند که به گفته او، "دشمن برای مخدوش کردن امنیت ایران" از آنها استفاده می‌کند.

او اضافه کرد: "امروز فضای تهدیدات دشمن فضای وسیعی از قدرت سخت و نرم را در بر گرفته است."

او گفت: "دشمن برای ضربه زدن به نظام اسلامی از یک قدرت هوشمند بهره می‌گیرد و سپاه که وظیفه پاسداری از انقلاب و ارزش‌های آن را دارد، باید در تمام این عرصه‌ها خود را آماده کند."



:: برچسب‌ها: سیاتل , قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 341
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

آنتونیس ساماراس نخست‌وزیر جدید یونان باید پاسخگوی نارضایتی شدید بخشی از شهروندان یونان باشد

دولت ائتلافی یونان پیشنهاد کرده است که موعد کاهش بدهی‌های این کشور دست کم دو سال، یعنی تا سال ۲۰۱۶ تمدید شود.

دولت با انتشار سیاست‌های خود گفته است که می‌خواهد بدون کاهش بیشتر دستمزد و حق بیمه‌ها به اهداف مالی منظورشده در توافق کمک مالی اتحادیه اروپا دست یابد.

یونان تحت فشار بین‌المللی بسیار شدیدی است تا شرایط توافق کمک مالی را برآورده سازد.

این کشور هفته گذشته با برگزاری مجدد انتخابات از بن‌بست سیاسی خارج شد و احزاب طرفدار سیاست‌های ریاضتی، به رغم خشم عمومی نسبت به سیاست‌های مالی انقباضی و توافق‌ با اتحادیه اروپا، موفق به کسب اقلیتی شکننده در مجلس شدند.

نخست‌وزیر و وزیر جدید اقتصاد یونان هم‌اکنون در بیمارستان به سر می‌برند. آنتونیس ساماراس یک جراحی چشم را پشت سرگذاشته و وزیر اقتصاد او، واسیلیس راپانوس، نیز در پی بیهوشی ناگهانی به بیمارستان منتقل شده است.

اعضای دولت ائتلافی، یعنی دموکراسی نو، پاسوک و چپ دموکراتیک پس از به توافق رسیدن بر سر سیاست‌های موردنظرشان دست به انتشار آنها زده‌اند.

خبرگزاری فرانسه از قول اعضای ائتلاف نوشته است: "هدف این است که از تعدیل کسانی که شغل دائم دارند پرهیز شود ولی در هزینه‌های بوروکراتیک و پرداخت‌های غیر از دستمزد صرفه‌جویی شود."

دولت به رغم توافق سه حزب برای تشکیل ائتلاف عمدتا در دستان حزب محافظه‌کار دموکراسی نو است، چرا که به نظر می‌رسد احزاب چپ دموکراتیک و پاسوک نمی‌خواهند اعتبار و وجهه خود را به واسطه مشارکت در اجرای سیاست‌های ریاضتی از دست بدهند، و به همین دلیل نمایندگانشان را از پیوستن به دولت باز داشته‌اند.

گفته می‌شود آلمان به شدت با تسهیل شرایط کمک مالی به یونان مخالف است.

یونان در سال ۲۰۱۰ کمکی به ارزش ۱۱۰ میلیارد یورو دریافت کرد و پس از آن نیز یک کمک ۱۳۰ میلیارد یورویی دیگر گرفت.

یونان همچنین ۱۰۷ میلیارد یورو اوراق قرضه نزد سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دارد.



:: برچسب‌ها: غروب , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 338
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش خبرنگار ایرنا، 'جواد قربانی'، عضو 22ساله تیم فوتسال 'قایقران' تكاب پس از غرق شدن در حین شنا در دریاچه سد ناپدید شده و تلاش امدادگران و غواصان برای یافتن جسد این ورزشكار جوان همچنان ادامه دارد.

تابلوهای هشدار دهنده و حفاظ های ایمنی مناسب در اطراف و محدوده دریاچه سد ساروق تكاب تعبیه و نصب نشده است.

سد ساروق(گوگردچی) در 25كیلومتری تكاب واقع شده است.

7508/645



:: برچسب‌ها: عروسی , مربع , قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 363
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

افراد طالبان در بیشتر مناطق افغانستان پایگاه مشخصی ندارند و از روستاییان می‌خواهند که به آنها جا و غذا بدهند

منابع پلیس در شمال افغانستان گفته که افراد مسلح وابسته به گروه طالبان پنج عضو یک خانواده را به دلیل ندادن غذا تیرباران کرده اند.

لعل محمد احمدزی، سخنگوی پلیس حوزه شمال افغانستان به بی بی سی فارسی گفت که این حادثه شب گذشته (جمعه، ۲ سرطان/تیر) در روستایی در ولسوالی المار ولایت فاریاب روی داده است.

آقای احمدزی افزود که طالبان از اعضای این خانواده خواسته بودند که برای آنها جا و غذا فراهم کنند، اما آنها این دستور طالبان رد کردند و طالبان با شلیک گلوله اعضای خانواده را کشتند.

سخنگوی پلیس حوزه شمال افغانستان گفت که افراد کشته شده سه زن و دو مرد هستند.

افراد مسلح وابسته به گروه طالبان در بیشتر مناطق افغانستان پایگاه مشخصی ندارند و معمولا از روستائیان می خواهند که برای آنها جا و غذا بدهند.

هر چند پیش از این هم خبرهای زیادی در مورد برخورد خشونت آمیز افراد طالبان با ساکنان روستاهای دور دست منتشر شده بود، اما این نخستین باری است که خبر کشته شدن پنج عضو یک خانواده به دلیل ندادن غذا به طالبان رسانه‌ای می‌شود.

اخیرا گزارشهایی رسیده از ولایت غزنی حاکی از آن بود که روستائیان در برخی از مناطق این ولایت علیه طالبان شورش کرده و آنها را از مناطق خود رانده اند.

گفته شده که مردم در این مناطق برای اینکه از مخالفت طالبان با فعالیت مدارس و خدمات عمومی در این روستاها جلوگیری کنند، تصمیم گرفتند آنها را مناطق خود بیرون کنند.

شاه گل رضایی، نماینده غزنی در مجلس نمایندگان می گوید که در پی قیام مردم در ولسوالی اندر ولایت غزنی، از ۴۲ مکتب/مدرسه ای که در این ولسوالی از ترس طالبان بسته شده بود، ۳۰ مدرسه بازگشایی شده است.



:: برچسب‌ها: آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 348
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 4 تير 1391 | نظرات ()