نوشته شده توسط : sasurse
اندرو ساریس

اندرو ساریس، تحت تاثیر متقدان فرانسوی در دهه شصت بحث های آنها را تئوریزه کرد و نامش را گذاشت: "نگره مولف"

در دهه پنجاه میلادی، این فرانسوی ها بودند که در مجله کایه دوسینما بر علیه باورهای کهنه ای که حتی غالباً فیلمنامه نویس را در مقامی برتر از کارگردان قرار می داد، شوریدند و از "خدایی" کارگردان در سینما حرف زدند و این اندرو ساریس، منتقد آمریکایی بود که تحت تاثیر آنها قرار گرفت و در دهه شصت بحث های آنها را تئوریزه کرد و نامش را گذاشت: "نگره مولف."

ساریس، مانیفیستی تهیه کرد و در آن قواعدی را بر اساس شماره برای یک کارگردان مولف تعریف کرد و این زمینه ای شد برای یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین نگره های سینما که بر خدایی کارگردان، مفهوم میزانسن و بیان تصویری و خلق و توسعه جهان فیلمساز به عنوان مولف فیلم تاکید می کرد.

ما جوانان و نوجوانان دهه شصت شمسی در ایران با ترجمه های رحیم قاسمیان با اندرو ساریس و دعواهایش با پالین کیل بر سر نگره مولف آشنا شدند و همان موقع ها بود که با کتاب "سینمای آمریکا"ی او آشنا شدیم و غرق شدیم در ترتیب بندی فیلمسازها و ساختن "پانتئون" که ساریس عاشق این کار بود.

شاید بعدتر بود که فهمیدیم نوشته های ساریس به اندازه مثلاً نوشته های رابین وود و ویکتور پرکینز و پیتر وولن عمیق نیست، اما شعله های عشق ساریس به سینما و اهمیت و ارزشش در اشاعه و ثبت نگره مولف، همیشه با ما ماند؛ تا این که در نوامبر سال ۲۰۰۷ در سفری به نیویورک، دو بار سر کلاس درس او در دانشگاه کلمبیا حاضر شدم. چندان حال جسمی مناسبی نداشت، اما با دقت و جزئیات درباره حواشی فیلم ها حرف می زد؛ یک بار درباره ژان رنوار و بار دیگر درباره بیلی وایلدر؛ فیلمسازی که در جوانی مورد حمله ساریس قرار گرفت، اما بعدتر ساریس با ستایش از او حرف زد و همین جرات و جسارت اش درباره تغییر دیدگاه و اعتراف به "اشتباهش" ستایش برانگیز بود.

متن پیش رو گفت و گویی اختصاصی است که با اندرو ساریس انجام گرفته است.

این علاقه و عشق شما به سینما از کجا سرچشمه می گیرد؟ در دوران کودکی زیاد به سینما می رفتید؟

نکته عجیب این است که وقتی کوچک بودم فیلم های زیادی ندیدم. ما تحت فشار اقتصادی بودیم و نمی توانستیم به سینما برویم. در دوره دبیرستان یعنی اواخر دهه چهل به کتاب علاقه مند شدم و خیلی کتاب می خواندم ولی هنوز فیلم های زیادی نمی دیدم. علاقه و شور و اشتیاق من به سینما از دوره دانشکده شروع شد. نیویورک پر بود از سالن های سینما. اگر حدود یک مایل راه می رفتی منطقه ای بود پر از سینما و امکان تماشای فیلم های بسیار مختلفی را به تو می داد. سینمایی هم بود به اسم "بورلی" که من مرتب می رفتم و می شد فیلم های خیلی زیادی را در آن دید. فیلم های خیلی خوب زیادی دیدم. یک بار هشت تا از بهترین فیلم های پرستون استرجس را نشان می دادند و من همه اش را دیدم. تلاش کردم که یک چیزی درباره آنها بنویسم اما نتوانستم. اما به هر حال غرق در فیلم ها شدم و آن موقع فکر هم نمی کردم که منتقد فیلم بشوم. می خواستم نویسنده شوم و رمان بنویسم.

نقدهای سینمایی را هم می خواندید؟ مثلاً نقدهای جیمز ایجی؟

کایه دوسینما

می خواندم... آدم های خیلی زیاد دیگری بودند که بیشتر از ایجی روی من تاثیر گذاشتند. من خیلی تحت تاثیرش نبودم. منتقدان زیاد دیگری تحت تاثیرش قرار گرفتند... خیلی چیزهای دیگری هم چاپ می شد. ارنست همینگ‌وی درباره جری لوئیس نوشت؛ آن موقع که لوئیس هنوز قهرمان نشده نبود و من همه این ها را می خواندم. مجلات و روزنامه زیادی منتشر می شد و من حتی مقالات یک منتقد انگلیسی در آبزرور را هم می خواندم. مقالات فرانک نیوجنت را در نیویورک تایمز دنبال می کردم که بعد نیوجنت فیلمنامه نویس شد.

چطور کایه دو سینما را کشف کردید؟

یک دوستی داشتم که داشت کتابی درباره اسکار یا چنین چیزی می نوشت. او برای تحقیق درباره رمانی از هنری جیمز به پاریس رفته بود و اوقات زیادی را در سینماتک می گذراند و با نویسندگان کایه دو سینما آشنا شده بود. این اواخر دهه پنجاه بود. یک نامه طولانی برای من نوشت و این طوری بود که با من با کایه دو سینما آشنا شدم.

اولین نقدتان چطور چاپ شد؟

داستان اولین نوشته ام جالب است. من در ارتش بودم و برای تبلیغ یک فیلم از من خواستند که درباره یک فیلم که نام عوامل و خلاصه داستانش را به من داده بودند چیزی بنویسم برای تبلیغ، و من هم چند خطی نوشتم و این اولین بار بود که اسمم چاپ شد. از ارتش که در آمدم می خواستم مدرک درس دادن زبان انگلیسی از دانشکده بگیرم و در دبیرستان درس بدهم. اما در دانشکده آن سال یعنی ۱۹۵۵، برای اولین بارها در آن سال ها در آمریکا دوره تاریخ سینما به راه انداخته بودند و من به این کلاس ها رفتم. استاد این کلاس ها راجر تیلتون بود و سینما را از گریفیث و آیزنشتین و مورنا تا مثلاً همهشری کین مرور کرد. دوره خیلی خوبی بود. در همین کلاس ها یک روز کسی که داشت مجله ای فرهنگی به راه می انداخت به دنبال یک ویراستار می گشت که کمکش کند. البته از خیلی ها مقاله داشت از جمله ایجی. مقالات زیادی از نویسندگان مختلف و حتی نویسندگان اروپایی داشت که انگلیسی خوبی نداشتند و کسی را می خواست که آنها را ویراستاری کند. من قبول کردم. گفت پولی در کار نیست و من گفتم قبول به این شرط که به من اجازه بدهی که نقد فیلم بنویسم. این طوری بود که اولین مقاله ام در سال ۱۹۵۵ چاپ شد و آن نقد فیلم "دختر روستایی" بود که من نابودش کردم. با بازی بینگ کرازبی و ویلیام هولدن و گریس کلی که همه آن ها را کوبیدم. خیلی تند بود و دیوانه وار. بعد چند تا مقاله دیگر نوشتم و بعدتر شغل دیگری پیدا کردم و کمتر نوشتم.

"من مدت ها به مادرم وابسته بودم و بعد هم هیچ وقت کار دیگری نداشتم. هیچ وقت کاری نداشتم که پول خوبی به من بدهند. من در واقع یک شکست خورده بودم. من سینما را دوست داشتم و درباره آن نوشتم. حالا دارم سعی می کنم خاطراتم را بنویسم و دردسر زیادی در این زمینه دارم. اسمش را گذاشته ام: جهانگرد تصادفی."

کسی که برای "ویلیج ویس" می نوشت داشت فیلمی می ساخت و از من خواست که ستونش را پر کنم. "روانی" هیچکاک را دیدم و اولین نقدم برای ویلیج ویس چاپ شد. سال ۱۹۶۰ بود. این زمانی بود که من درباره بازن و آدم های کایه دو سینما شنیده بودم. مقاله ام درباره هیچکاک، خواننده های ویلیج ویس را عصبانی کرد. اینجا بود که فهمیدم می توانم مردم را عصبانی کنم. اما هیچ وقت فکر نمی کردم که این شغلم خواهد بود. همان موقع ها برای داریل زانوک روی چند تا فیلمنامه کار کردم، اما استعداد زیادی در این زمینه نداشتم. فهمیدم مردم در ویلیج ویس مقالاتم را زیاد می خوانند و اینجا بود که تصمیم گرفتم روی این کار متمرکز شوم. می شود گفت تا به امروز برای مدت ۵۲ سال نقد فیلم نوشته ام، اما من نوشتن جدی تر را از سال ۱۹۶۰ یا ۱۹۶۱ شروع کردم، از آن زمان تاکنون تقریباً هر هفته نقد نوشته ام.

همه این سال ها زندگی تان از همین راه گذشته؟

یک بار با آلن کینزبرگ شاعر دیدار داشتم و همین سوال را داشت. من مدت ها به مادرم وابسته بودم و بعد هم هیچ وقت کار دیگری نداشتم. هیچ وقت کاری نداشتم که پول خوبی به من بدهند. من در واقع یک شکست خورده بودم. من سینما را دوست داشتم و درباره آن نوشتم. حالا دارم سعی می کنم خاطراتم را بنویسم و دردسر زیادی در این زمینه دارم. اسمش را گذاشته ام: جهانگرد تصادفی. ۲۸ سال برای ویلیج ویس نوشتم و بعد آمدم بیرون. فکر می کردم حالا دیگر می روم کارهای دیگرم را می کنم. اما کسی زنگ زد که برای "آبزرور" بنویسم، من هم پنج ثانیه مکث کردم و گفتم آره و حالا هفده سال است که برای آبزرور می نویسم.

و البته شغل شگفت انگیزی هم داشتید...

خیلی دوستش دارم... چه می توانم بگویم.... درباره فیلم ها می نوشتم و توانستم مردم را قانع کنم که به من پول بدهند تا برایشان بگویم نگاه کنید این فیلم شگفت انگیزی است. فکر می کنم این زندگی شگفت انگیزی است.... من خیلی خوش شانس هستم. بخت همیشه با من یار بوده. هر وقت هر کجای دنیا درباره فیلم و سینما حرف می زنم آدم ها وارد بحث می شوند. من راجع به موضوعی حرف می زنم که جهانی است...

و خود شما هم جهانی هستید.

بله همان طور که گفتید در ایران هم مرا می شناسند. تصورش را هم نمی شد کرد...

راجع به نگره ای که در دهه شصت به آن سر و سامان دادید یعنی نگره مولف، امروز چه فکر می کنید؟

فاسبیندر

ساریس: پس از فیلمسازان دهه چهل و پنجاه شاید فاسبیندر بزرگترین فیلمسازی باشد که تاکنون دیده ام

بامزه است که من با چند مقاله شروع کردم که تنها در حاشیه آنها درباره نگره مولف توضیح دادم. در واقع فقط یادداشت هایی بود در این باره. من می خواستم درباره آندره بازن حرف بزنم، می خواستم یک مقدار درباره نویسندگان کایه دو سینما حرف بزنم. و می دانید که پالین کیل همیشه به طور سرزنده ای دنبال بحث و دعوا می گشت. او کارش را در سانفرانسیکو با داد و بیداد درباره همجنس گراها در برنامه رادیویی شروع کرد و این قابلیت خودش را بعدها گسترش داد. او منتقد خوبی بود البته. بحث درباره سکس در سینما و این که فیلم می تواند تو را تحریک کند، از دستاوردهای او بود. اما حمله کیل به من به طور غریبی هر دو ما را مشهور کرد. اما این که حالا درباره اش چه فکر می کنم؟ حالا اطمینان بیشتری دارم. من به غریزه و احساسم اطمینان کردم و به اندیشه هایم. درباره قضاوت هایم نمی دانم چه بگویم. من همیشه دوباره درباره هم چیز فکر کرده ام. حالا چهل و دو سال است که درس می دهم و دوباره به همه چیز نگاه می کنم. فیلم ها را می گذارم در ماشین زمان. و این کاری است که تا زمان مرگم هم خواهم کرد. بد هم نیست.

می دانم که خسته اید، اما به عنوان آخرین سوال؛ بین فیلمسازان روز جهان، مثال خوبی برای تئوری مولف می بینید؟

فیلمسازی که در حد فیلمسازان دهه چهل و پنجاه برایم جذاب باشد، وجود ندارد، اما فیلمسازان زیادی توجه ام را جلب می کنند. شاید فاسبیندر بزرگ ترین فیلمسازی باشد که از آن زمان تاکنون دیده ام. فیلمسازان فرانسوی را دوست دارم نظیر شابرول و رومر و بخصوص ژان پیر ملویل.

و فیلمسازان این روزهای آمریکا؟

استیون سادربرگ لحظه های خوبی می آفریند... آن موقع از سیدنی لومت خیلی خوشم آمد.... بعضی از کارهای برداران کوئن و نه همه کارهایشان را دوست دارم.... و اسپیلبرگ هم آن فیلمی که در چین ساخت...

و تیم برتون؟

با استعداد است ولی سلیقه من نیست.... جیم جارموش هم دو کار اول اش را دوست داشتم ولی بعد نه. برای من مثل کاساوتیس است که دو کار اول اش را دوست داشتم و بقیه را نه.



:: برچسب‌ها: خیابان , ظروف چینی , قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 305
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش ایرنا، به نوشته این رسانه های خبری، 'مصطفی دنیزلی' كه به علت مشكلات خانوادگی تا كنون چند بار از مدیریت باشگاه پرسپولیس تهران مرخصی گرفته و به تركیه آمده بود، به علت رفع نشدن این مشكلات، با عذرخواهی از مدیریت باشگاه و هواداران باشگاه پرسپولیس، از سمت خود كناره گیری كرد.

این رسانه های خبری نوشتند:‌ مربی با تجربه تركیه ای كه سال گذشته با تیم پرسپولیس تهران، قراردادی به مدت یك سال و نیم منعقد كرده بود، نتوانست تا پایان قراردادش در این تیم باقی بماند و اكنون در تركیه است.

به نوشته رسانه های خبری تركیه، دنیزلی در فصل گذشته لیگ برتر فوتبال باشگاه های ایران به همراه تیم پرسپولیس با كسب ٤2امتیاز در میان 18 تیم حاضر در این لیگ در رده دوازدهم جای گرفت.

این رسانه ها اضافه كردند:‌ باشگاه بشیكتاش تركیه، خواستار به خدمت گرفتن این مربی شده بود كه دو طرف به توافق با یكدیگر نرسیدند.

خاورم ** 230

ورزشی. **‌ 1589 **‌



:: برچسب‌ها: سنگ , شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 320
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

در حالیكه چندماه دیگر تا انتخابات ریاست جمهوری آمریكا در ماه نوامبر 2012 باقی مانده است و 'باراك اوباما' نماد تغییر آمریكا ( شعار وی در انتخابات تغییر بود كه بسیاری از مردم این كشورنیز به علت همین شعار به وی رای دادند) می بایست در رقابتی سخت 'میت رامنی' رقیب جمهوری خواه خود را برای كسب دومین دوره تصدی این مقام در آمریكا شكست دهد.

در چند دوره اخیر كمتر اتفاق افتاده است كه دوره ریاست جمهوری آمریكا به 8 سال نرسد و رییس جمهور برای بار دوم نتواند این پست را تصاحب كند اما انتقادات زیادی كه به رویه های داخلی و خارجی اوباما گرفته می شود، باعث شده كه كارشناسان این احتمال را نیز مطرح كنند كه اوباما این بار هم با انتخاب نشدن خود، تاریخ ساز شود و نتواند برای دور دوم دركاخ سفید ماندگار باشد.

** نكاتی كه ستاد انتخابات اوباما شرم دارد مطرح كند

------------------------------------------------------------

مجله Exminer در مطلبی، چالش های مهم باراك اوباما برای انتخابات مجدد را برمی شمرد و خط مشی های اوباما در امور داخلی ایالات متحده را عاملی برای بدتر شدن اوضاع آمریكا در خلال چهار سال ریاست جمهوری عنوان می كند.

این مقاله می نویسد: نكات زیادی وجود دارد كه باراك اوباما و همراهانش در رقابت انتخاباتی نمی خواهند از آن یاد كنند.

به نظر این سایت، این نكات از شاهكارهای سیاست‌های اوباماست زیرا در عرصه‌های داخلی و خارجی اوضاع آمریكا را بسیار بدتر از زمان جورج بوش كرده است.

**گسترش فقر در آمریكا

----------------------------

در سال 2012 و با گذشت حدود چهار سال از ریاست جمهوری اوباما بر فقر مردم آمریكا افزوده شده است ضمن آنكه میزان آن در میان كودكان رشد بیشتری داشته است. نرخ فقر كودكان در ایالات متحده حدود 22 درصد اعلام شده است كه بیشترین رقم ثبت شده در تاریخ آمریكاست.

وبسایت مركز ملی عدالت اقتصادی و حقوقی در آمریكا در آمار خود میزان فقر در آمریكا را اینگونه بیان داشت: از هر هفت آمریكایی یك نفر در فقر به سر می برد و در كل آمریكا در سال 2010 تعداد 46.2 میلیون نفر یعنی 15.1 درصد جمعیت در فقر بودند. برای سال 2009 این عدد 39.8 میلیون نفر بود. با این آمار اكنون آمریكا بیشترین میزان فقر از سال 1993 را تجربه می كند.

از طرف دیگر در این شرایط از هر شانزده آمریكایی یك نفر در فقر شدید به سر می برد. با این احتساب بیش از 20 میلیون نفر از شهروندان آمریكا به شدت محتاج كمك هستند.

در سال های 2009 و 2010 میزان فقر افراد زیر 18 سال از 20.7 به 22 درصد افزایش یافت. میزان فقر در این سال ها برای افراد 18 تا 64 ساله از 12.9 به 13.7 درصد افزایش یافته است.

** مردم آمریكا، هر ثانیه بدهكارتر از قبل

---------------------------------------------

بدهی‌های ملی آمریكا از مهمترین موضوع ها است. این بدهی‌ها مبالغی هستند كه دولت از بانك های این كشور به صورت غرض دریافت می كند تا صرف هزینه های جاری و یا هزینه های نظامی خود كند. دولت آمریكا باید بابت این هزینه ها به قرض دهندگان سود پرداخت كند.

جالب اینجاست كه اگر اكنون دولت فدرال بخواهد هر ثانیه یك دلار از بدهی های ملی آمریكا را بازپرداخت كند، 440 هزار سال طول می كشد تا كل بدهی ها به پایان برسد.

وبسایت usdebtclock.org در آماری جالب میزان بدهكاری‌ ملی رو به افزایش آمریكا را بیش از 15 هزار میلیارد دلار برآرود می كند. براین اساس هر آمریكایی بیش از 50 هزار دلار از بدهی ملی را بر عهده دارد. هر فرد شاغل یا پرداخت كننده مالیات، نیز بیش از 138 هزار دلار بدهی دارد.

بااینكه در سال 2011 دولت آمریكا بابت بدهی های ملی خود مبلغ 454 میلیارد دلار سود پرداخت كرد اما جالب اینجاست كه اوباما به اندازه 41 رییس جمهور پیش از خودش بر میزان بدهی های دولت آمریكا افزود.

از سال 2007 بطور میانگین هر روز 3.92 میلیارد دلار بر میزان بدهی ها ملی آمریكا افزوده می شود به طور كلی در هر دقیقه میزان بدهی دولت آمریكا 2 میلیون دلار افزایش می یابد.

** بیكاری فزاینده در آمریكا

------------------------------

در سال 2010 فقط به طور میانگین روزانه 23 شركت تولیدی در آمریكا برای همیشه تعطیل شدند و كارگران آن بیكار شدند.

سایت useconomy نوشت در سال 2009 میزان بیكاری در آمریكا اوج گرفت و از 4.4 درصد سال 2007 به 10.2 درصد رسید.

به نوشته این سایت میزان بیكاری در آمریكا از ركود سال 1981 تاكنون به این میزان بالا نبوده است. حتی بعد از ركود سال 2001 بیشترین میزان بیكاری در سال 2003 به نرخ 6.3 درصد رسید.

فدرال ریزرو آمریكا در پیش بینی‌های خود، میزان بیكاری در سال 2012 را بالاتر از 8 و برای 2013 نیز بالاتر از 7 برآورد كرده است.

در تاریخ آمریكا سابقه ندارد كه تعداد بیكاران این كشور تا به این حد بالا باشد و به دنبال كار باشند. اكنون آمریكا دارای 100 میلیون بیكار است كه بیش از 88 میلیون نفر از آن ها به دنبال كار می گردند.

بیش از 63 درصد از مردم آمریكا اكنون اعتقاد پیدا كرده‌اند كه مدل اقتصاد ‌آمریكایی شكست خورده است. زیرا نرخ بیكاری در آمریكا برای 40 ماه متوالی بالاتر از 8 درصد بود.

براساس آمار و اطلاعات 'موسسه سیاست اقتصادی' هر ساله آمریكا نسبت به چین بیش از نیم میلیون شغل خود را از دست می دهد.

تقریبا 72 درصد همه مالكین بنگاه‌ها و مشاغل كوچك به دولت اوباما اعتماد ندارند و اعتقاد دارند كه اقتصاد ایالات متحده هنوز هم در دوران ركود بسر می برد.

** حیف و میل پول‌های غرضی

---------------------------------

در حالی كه در بخش‌های قبل گفته شد كه دولت آمریكا مقروض‌ترین كشور دنیاست و هر ثانیه بر میزان بدهی های ملی آمریكا افزوده می شود، نحوه هزینه‌كرد این پول‌ها نیز از نظر بسیاری از كارشناسان بی ضابطه و گاهی حتی بی منطق است.

ارتباط اوباما و نانسی پلوسی رییس مجلس نمایندگان آمریكا در رسوایی مالی شركت سولیندرا(Solyndra) نیز از دیگر موضوع هایی هستند كه لكه ای سیاه بر دوران ریاست جمهوری اوباما به حساب می آیند.

در سال 2009 دولت اوباما مبلغی بیش از 500 میلیون دلار ( البته برخی مقدار این كمك مالی را تا حدود 730 میلیون دلار نیز گفته اند) را برای نجات شركت فوق كه در زمینه تولید پنل های خورشیدی فعالیت داشت كمك كرد. اما پس از مدتی كوتاه مدیران این شركت اعلام ورشكستگی كردند و در واقع كمك دولتی بر باد رفت.

بعد از آن FBI به دفتر شركت یورش برد و به بررسی اسناد پرداخت. جالب اینجاست كه دولت اوباما و حتی دولت بوش این شركت را به علت تولیداتش در حفظ محیط زیست و ایجاد مشاغل سبز مورد تشویق قرار داده بود.

یكی دیگر از هزینه هایی كه دولت اوباما انجام داد و كمپین تبلیغاتی او شرم دارد به آن بپردازد این است كه دولتش بیش از 175 هزار دلار بابت تحقیق در زمینه كه تاثیر كوكائین بر رفتارهای جنسی خطرناك بلدرچین ژاپنی هزینه كرد.

نوع تحقیق و هزینه پرداخت شده توسط دولت آمریكا با توجه شرایط موجود اقتصادی باعث تعجب كارشناسان و مردم شده است.

** افزایش هزینه های خانوار

-------------------------------

اكنون آمریكا رتبه 93 را در میان كشورهای جهان از نظر برابری درآمدی دارد.

هرخانواده آمریكایی در سال 2011 برای هر گالن بنزین حدود 4.155 دلار هزینه پرداخت می كند. زمانی كه اوباما در سال 2008 به ریاست جمهوری آمریكا رسید این مبلغ 1.85 دلار بابت هر گالن بنزین بود. اكنون با قیمت های جهانی نفت این مبلغ 3.55 دلار است.

میزان مالیات ها در آمریكا به حدی بالاست كه مردم این كشور مجبورند حقوق 107 روز در سال را صرفا به عنوان مالیات به دولت ایالات متحده تقدیم كنند.

اكنون 14 میلیون نفر از مردم ایالات متحده با استفاده از كوپن غذا و استفاده از امكانات اعانه ای زنده اند و امرار معاش می كنند.

اكنون 48 درصد از مردم آمریكا درآمدی پایین تر از حد متوسط دارند و زیر خط فقر زندگی می كنند. از زمانی كه اوباما قدرت را در آمریكا به دست گرفت میانگین درآمد خانواده های آمریكایی 4300 دلار كاهش یافته است.

** شاهكارهای دیگر اوباما

-----------------------------

كارشناسان و رسانه های آمریكا موضوع های دیگری را به عنوان سیاست های غلط اوباما ذكر می كنند كه در این بخش به صورت گذرا به آن پرداخته می شود.

در سال 2011 حدود 53 درصد از دانش آموختگان دانشگاه های آمریكا كه زیر 25 سال سن دارند بیكارند و یا اینكه شغلی غیر مرتبط و سطح پایین دارند.

قوانینی كه اوباما در زمینه بهداشت و درمان پیشنهاد داده است 14 میلیون نفر را وارد سیستم خدمات درمانی كرده و هزینه‌ها را اضافه می كند.

از طرف دیگر اداره خدمات درمانی دولت اوباما به سازمان های مذهبی دستوری را صادر كرد كه برخلاف عقایدشان، تسهیلات رایگان برای كنترل تولد و داروهای سقط جنین را فراهم بیاورند.

دولت اوباما برای اجرایی كردن 'قانون معاهده دریا' كه از گذشته آمریكا با آن مخالف بود تلاش بسیاری كرد. به نظر كارشناسان آمریكایی تصویب این معاهده برای امنیت ملی آمریكا خطرناك است و به بازیگران خارجی اجازه می دهد كه به مرزهای آمریكا نزدیك شوند. ضمن اینكه این معاهده نیروی دریایی آمریكا را محدود ساخته و ایالات متحده را ملزم می سازد تا هزینه های بسیاری را كشورهای دیگر پرداخت كند.

اوباما در اولین روز نشستن بر مسند ریاست جمهوری فرمان اجرایی را امضا كرد كه براساس آن لابی كنندگان كاخ سفید را از دولتش دور كرد. 'ویلیام لین' معاون وزیر دفاع آمریكا به مدت شش سال برای شركت تسلیحاتی ریتون لابی می كرد. 'ژاكلین فرای' مدیر فعلی برنامه های میشل اوباما، از سال 2001 تا 2008 یك لابی كننده بود. دیگر لابی كنندگان 'سیسلیا مونوز' (لابی كننده لارازا در شورای ملی)، 'مارك پترسون' ( لابی كننده گلدمن ساچه كه روابط نزدیكی با اوباما داشت) و ده ها لابی كننده دیگر.

** هنوز مساله این است: اوباما یا رامنی؟

-----------------------------------------------

آسوشیتدپرس در مورد رقابت انتخاباتی میان دو نامزد دموكرات و جمهوریخواه نوشت: پنج ماه مانده به انتخابات در آمریكا میزان اختلاف دو نامزد اصلی انتخابات ایالات متحده به كمتر از 4 درصد رسیده است.

براساس جدیدترین نظرسنجی موسسسه پیو، باراك اوباما با 50 و میت رامنی با 46 درصد آرای شركت كنندگان در این نظر سنجی كسب كرده اند.

اوباما در بین زنان 55 و رامنی 40 درصد از آرا را دارد. در افراد مستقل رامنی با 5 درصد آرا جلوتر است.

در خلال چند ماه گذشته اوباما و رامنی رقابت شانه به شانه ای را داشتند. به نظر كارشناسان نارضایتی‌های مردم آمریكا در زمینه مسایل داخلی و به ویژه موضوع های اقتصادی و حل نشدن بحران اقتصادی كه از سال 2008 تاكنون ادامه یافته باعث شده است كه نسبت به سال 2008 رغبت مردم ایالات متحده به اوباما كمتر شود.

اما با این وجود اوباما در هفته های اخیر توانست آرای بیشتری را جلب كند. رسانه ها و كارشناسان برخی از دلایل سبقت اوباما از رامنی را رویكردهای اخیر وی در زمینه مهاجران و ازدواج همجنس گرایان عنوان كردند.

پژوهش** 9130 **1732**1599



:: برچسب‌ها: موسیقی , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 323
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش ایرنا به نقل از شبكه العربیه، 'محمد مرسی' یكشنبه شب در اولین سخنرانی خود پس از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری ضمن تشكر از مردم این كشور كه وی را انتخاب كردند، تاكید كرد: انتخاب من به یاری خداوند و فداكاری های مردم و خون شهدا صورت گرفته است.

مرسی همچنین با تشكر از نیروهای ارتش و پلیس در تامین امنیت این انتخابات تاكید كرد كه وی هیچ كینه ای نسبت به نیروهای پلیس یا ارتش مصر در دل ندارد.

رئیس جمهور منتخب مصر بر احترام گذاشتن به دستگاه قضائی مصر گفت كه وی رئیس جمهور تمامی مصری ها اعم از مسلمان و مسیحی و كوچك و بزرگ می باشد.

وی همچنین بر تصمیم خود بر ساختن مصر بر پایه های محكم و استوار و متحد تاكیدكرد.

رییس جمهوری مصر بر احترام گذاشتن به تمامی معاهده ها با سایر كشورهای جهان تاكید نمود و افزود: مصر در عین حال كه به هیچ كشوری اجازه دخالت در امور داخلی خود را نمی دهد، خود نیز در امور داخلی سایر كشورها دخالت نخواهد كرد.

محمد مرسی در ادامه گفت كه بر چالش های موجود در مصر آگاه است ولی مصمم است كشور را در مدارج ترقی و پیشرفت قرار دهد.

وی تاكید كرد كه سرنوشت مصر ایجاب می كند كه قوی و پیشرو باشد و این همان چیزی است كه در انتظار این كشور است .

1592.

مترجمام**1482



:: برچسب‌ها: کریسمس , هندوستان , موزه ,
:: بازدید از این مطلب : 350
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش ایرنا ،‌این دیدار به قضاوت پدور پرونكا از پرتغال در كی یف پایتخت اوكراین جریان دارد .

در وقت نخست كه سرعتی و تماشایی بود ، دوتیم به تساوی بدون گل رضایت دادند.البته

یاران ایتالیا بمراتب بهتر از حریف نشان دادند اما حملات آنان بی اثر ماند.

دانیله دروسی در دقیقه دو ، تماشایی ترین صحنه بازی را خلق كرد اما شلیك تماشایی او بجایی نرسید و توپ به تیر دروازه انگلیس چسبید.

انگلیس نیز در دقیقه پنج ، خطر آفرین شد اما جیانلوكا بوفون سنگربان باتجربه ایتالیا ضربه گلن جانسون را باهوشیاری مهار كرد.

برنده این دیدار روز پنجشنبه هفته جاری در مرحله نیمه نهایی مقابل آلمان قرار خواهد گرفت .

دیگر بازی مرحله نیمه نهایی چهارشنبه شب هفته جاری میان تیم های اسپانیا و پرتغال برگزار می شود .

دیدار پایانی چهادهمین دوره جام ملتهای اروپا روز یكشنبه یازده تیرماه جاری در شهر كی یف مركز اوكراین برگزار خواهد شد تا سیمای تیم قهرمان مشخص شود.

1592



:: برچسب‌ها: طبیعت , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 356
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

ترکیه اعلام کرده است که هواپیمای سرنگون شده یک جنگنده اف ۴ بوده است

یک سخنگوی ناتو اعلام کرد که نمایندگان کشورهای عضو این پیمان روز سه شنبه برای بررسی مساله سقوط هواپیمای ترکیه توسط سوریه تشکیل جلسه خواهند داد.

به گزارش رویترز، این جلسه به درخواست ترکیه و بر اساس بند ۴ اساسنامه ناتو تشکیل خواهد شد.

بر اساس بند ۴، هر یک از کشورهای عضو پیمان آتلانیک شمالی، ناتو، در صورتی که احساس کنند تمامیت ارضی، استقلال سیاسی و امنیت کشورشان به خطر افتاده است، می‌توانند درخواست برگزاری چنین نشستی را مطرح کنند.

احمد داوود اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه اعلام کرده که جت جنگنده اف ۴ این کشور که روز جمعه سرنگون شد، در فضای بین‌المللی هدف دفاع هوایی سوریه قرار گرفته است.

ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه بریتانیا نیز در گفت و گو با همتای ترکیه‌ای خود، در مورد شرایط موجود ابراز نگرانی کرد و گفت که از ترکیه حمایت خواهد کرد.

آقای هیگ گفت که اقدام ارتش سوریه "تکان‌دهنده" بوده و مشخص کرده است که "رژیم سوریه تا چه حد از رفتارهای قابل قبول فاصله گرفته است."

او گفت که سوریه را باید درباره این اقدامش پاسخگو باشد و بریتانیا آماده است که در شورای امنیت خواستار اقدام قاطعی در این مورد شود.

آقای داوود اوغلو در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که این هواپیما غیر مسلح بوده و در حال انجام مأموریت سری در مورد سوریه نبوده است، اما قبل از اینکه مورد هدف قرار بگیرد به طور اشتباهی وارد حریم هوایی سوریه شده بود.

مقامات نظامی سوریه اعلام کرده‌اند که این جنگنده وارد حریم هوایی سوریه شده بود و "مطابق مقرراتی که در چنین موقعیت‌هایی اعمال می‌شود"، با آن برخورد شده است.

آقای داوود اوغلو به تلویزیون "تی‌آر‌تی" گفت که جت اف ۴ روز جمعه صبح اشتباهی وارد حریم هوایی سوریه شد، اما بلافاصله از آن خارج شده و "۱۵ دقیقه بعد از خارج شدن از حریم هوایی سوریه" هدف دفاع هوایی قرار گرفته است.

او گفت: "بر اساس محاسبات ما، هواپیمای ما در یک فضای بین‌المللی، در فاصله ۱۳ مایل دریایی (۲۴ کیلومتری) سوریه مورد هدف قرار گفته است".

به گفته آقای داوود اوغلو این هواپیما هیچ حرکتی که "حاکی از اقدام خصمانه باشد" انجام نداده است.

آقای داوود اوغلو همچنین ادعای ارتش سوریه مبنی بر اینکه مشخص نبوده که هواپیما متعلق به چه کشوری است را رد کرد و گفت که کاملا مشخص بوده که هواپیما متعلق به ترکیه بوده است.

پیش از این، خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، به نقل از یک سخنگوی ارتش این کشور گزارش داد که نیروهای دفاع هوایی این کشور روز جمعه "هدفی ناشناس را که وارد حریم هوایی سوریه شده بود" سرنگون کرده‌اند.

نیروی دریایی سوریه و ترکیه همچنان در جستجوی دو خدمه این هواپیما هستند.

آقای داوود اوغلو تاکید کرد که این جنگنده در حال اجرای پرواز تمرینی برای امتحان کارایی سیستم رادار هوایی ترکیه بوده است.

روز گذشته عبدالله گل، رئیس‌جمهور ترکیه جت جنگنده‌ای که روز جمعه هدف نیروهای سوریه قرار گرفت، احتمالا حریم هوایی سوریه را نقض کرده است.

مقامات ارتش سوریه گفته‌اند که این هواپیما در ارتفاع کم و با سرعت زیاد "در حریم هوایی آب‌های ساحلی سوریه در حال پرواز بود."

شامگاه روز جمعه و به دنبال برگزاری نشستی اضطراری به ریاست رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه، این کشور اعلام کرد که بعد از مشخص شدن تمام جزئیات، در مورد چگونگی واکنش نشان دادن به این واقعه تصمیم‌گیری خواهد کرد.



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 327
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش ایرنا، 'مرتضی رییسی' عصر روز یكشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش خراسان شمالی در بجنورد، گفت: پیگیری می كنیم تا این مصوبه مجلس از سوی شركت ملی گاز اجرایی شود.

وی افزود: براساس مصوبه مجلس به ازای هر مترمكعب گاز مصرفی، مبلغ 50 ریال برای توسعه گازرسانی به شهرها و روستاها از مشتركان دریافت و هزینه می شود.

رییسی از اختصاص 10هزار میلیارد ریال اعتبار برای اجرای طرح های عمرانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس كشور در سال 91 خبر داد و گفت: اختصاص این مبلغ به بخش عمرانی آموزش و پرورش نشان از توجه ویژه دولت به این وزارتخانه دارد.

وی افزود: مجموعا دولت نهم و دهم 37 هزار میلیارد ریال بابت بازسازی و نوسازی مدارس تخریبی و مقاوم سازی مدارس كشور به وزارت آموزش و پرورش اعتبار داده كه از این اعتبار 70 درصد بابت نوسازی و بازسازی مدارس تخریبی هزینه شده است.

رییسی گفت: براساس مصوبه دولت و موافقتنامه مبادله شده باید از سال 85 تا 92 مبلغ 62هزار میلیارد ریال به وزارت آموزش و پرورش بابت پروژه های عمرانی پرداخت شود.

وی همچنین از رشد اعتبارات مشاركتی و خیرساز در سطح كشور خبر داد و گفت: اعتبارات این بخش از 60 میلیارد ریال در سال 84 امسال به 640 میلیارد ریال افزایش یافته است.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس كشور افزود: هرجا كه نیكوكاران براساس مصوبه دولت 30 درصد مشاركت را در ساخت مدرسه تقبل كنند دولت نیز بقیه اعتبار ساخت مدرسه را تامین و پرداخت می كند.

وی از آمادگی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس كشور در تقویت بخش مشاركت خیرین در ساخت مدارس مشاركتی خبر داد.

معاون وزیر آمئوزش و پرورش در خصوص وضعیت فضای آموزشی استان خراسان شمالی نیز گفت: وضعیت فضای آموزشی این استان پایین تر از شاحص های میانگین كشوری است.

وی افزود: براساس كار كارشناسی سال 84، 93/1 درصد مدارس تخریبی كشور در استان خراسان شمالی قرار دارد.

رییسی گفت: در سال 91 سعی خواهد شد تا مبلغ 250 میلیارد ریال بابت بازسازی و نوسازی مدارس تخریبی و مقاوم سازی مدارس این استان اختصاص یابد.

وی افزود: سال قبل 150 میلیارد ریال بابت نوسازی و بازسازی مدارس تخریبی و مقاوم سازی مدارس و 10 میلیارد ریال بابت تجهیز مدارس خراسان شمالی پرداخت شده بود.

وی در خصوص اجرای طرح نظام جدید آموزشی در خراسان شمالی نیز گفت: این سازمان آمادگی دارد این استان را در ایجاد 661 كلاس درس برای پایه ششم ابتدایی كمك كند.

استاندار خراسان شمالی نیز در این نشست خواستار توجه بیشتر سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس كشور در رفع عقب ماندگی این استان برای رسیدن به میانگین های كشوری مربوط شد.

'ابوطالب شفقت' گفت: متاسفانه این استان در بحش فضای آموزشی از وضعیت خوبی برخودار نبوده و قابل مقایسه با دیگر استان های كشور نیست.

وی افزود: فقر فضای آموزشی در این استان بحدی است كه دانش آموزان مناطق آسیب دیده از زلزله سال 74 در این استان هنوز در كانكس تحصیل می كنند.

وی گفت: برای رسیدن به میانگین كشوری در بخش فضای آموزشی دست كم به 400 تا 500 میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.

وی افزود: سال قبل استانداری برای جبران بخشی از عقب ماندگی فضای آموزشی استان مبلغ 122 میلیارد ریال به آموزش و پرورش استان تخصیص داد.

ك/2

623/626/330



:: برچسب‌ها: ساحل , آبی , زن ,
:: بازدید از این مطلب : 333
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش شبكه تلویزیونی فرانس 24، فاروق سلطان رئیس كمیسیون انتخابات ریاست جمهوری مصر گفت: دور اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری مصر در كمال آرامش برگزار شد و من می توانم اطمینان دهم كه هیچگونه دستكاری در نتیجه انتخابانی نشده است.

وی گفت: كار بسیار سختی بود، اما ما توانستیم از پس آن به خوبی بر آئیم.

فاروق سلطان گفت: اما باید بگویم كه تمام حرفها در خصوص تقلب در انتخابات شایعاتی بیش نیست و نتیجه انتخایات در كمال درستی و بدون هیچگونه تقلب و دستكاری اعلام خواهد شد.

وی گفت : بر اساس آمار منتشر شده بیش از 25 میلیون نفر در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری مصر شركت كردند و اعضای كمیسیون سعی خود را برای آنكه هیچ دستكاری در آرا انجام نشود،‌چند برابر كردند.

رئیس كمیسیون انتخابات ریاست جمهوری مصر از اینكه هر یك از نامزدهای انتخاباتی پیش از اعلان رسمی نتیجه آرا خود را پیروز این انتخابات خوانده بودند، انتقاد كرد و گفت این اقدام آنها كار كمیسیون را بسیار سخت و مشكل كرد.

فاورق سلطان در ادامه سخنانش درباره جزئیات انتخابات ریاست جمهوری در برخی از حوزه های رای گیری صحبت كرد كه با مشكلاتی مواجه شدند.

وی عمده مشكلات را آرای سفیدی اعلام كرد كه اعضای كمیسیون آنها را باطل كردند تا به نفع هیچ یك از نامزدها مورد استفاده قرار نگیرند.

وی گفت: چند ساعت پس از پایان زمان انتخابات ریاست جمهوری ما كار شمارش آرا را آغاز كردیم و همزمان با آن به شكایات هر یك از نامزدها رسیدگی كردیم. حتی ما به شكایاتی رسیدگی كردیم كه حاكی از آن بود كه برخی از حوزه ها زودتر یا حتی دیرتر از ساعات رسمی اعلام شده كار خود را آغاز یا به اتمام رسانده بودند.

وی گفت: حتی ما شكایات زیادی از جانب مردم دریافت كردیم و به همین دلیل تصمیم گرفتیم با حساسیت بیشتری به شمارش آرا بپردازیم.

سلطان گفت: به همین علت هرگونه تقلب و دستكاری آرا را رد می كنم و هرگونه اعتراض احتمالی به نتیجه انتخابات را محكوم می كنم.

فاروق سلطان گفت: قبل از آغاز انتخابات ،دو هزار و 154 هزار برگه انتخاباتی به نفع یكی از نامزدها به صندوق انداخته شده بود كه ما آنها را كشف و ابطال كردیم.

رئیس كمیسیون انتخاباتی مصر گفت: با وجود مشكلات و شایعات زیاد اما ما دلسرد نشدیم و به روند بررسی آرا ادامه دادیم.

سلطان با بیان این مطلب كه از حضور بسیاری از مسیحیان در حوزه های انتخاباتی جلوگیری شده است، از حساسیت كمیسیون انتخاباتی درباره شمارش آرا سخن گفت و در ادامه به ارائه گزارش درباره برخی اشتباهات در حین شمارش دستی آرا پرداخت و جزئیات آن را به اطلاع خبرنگاران رساند.

وی گفت: بیش از 52 میلیون مصری واجد شركت در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری بودند كه 52 درصد آنان در انتخابات شركت كردند و كمیسیون انتخاباتی در مجموع بیش از 846هزار رای ماخوذه را باطل كرد.

فاروق سلطان گفت: در بسیاری از موارد ما با حضور نمایندگان هر دو نامزد مجددا آرای برخی صندوقها را شمارش كردیم كه نامزدها شكایات خود را در این خصوص پس گرفتند.

وی گفت: امیدوار بودم امروز را جشن بگیریم اما هر نتیجه ای را كه من اعلان كنم بدون شك ناخرسندی نیمی از مردم را به همراه خواهد داشت و از این بابت متاسف هستم.

فاروق سلطان ضمن دفاع از عملكرد كمیسیون انتخابات ریاست جمهوری مصر،گفت:احمد شفیق دوازده میلیون و سیصد و چهل و هفت هزار رای و محمد مرسی بیش از سیزده میلیون و دویست هزار رای كسب كردند كه به این ترتیب مرسی رئیس جمهوری جدید مصر انتخاب شد.

مترجمام**9041**



:: برچسب‌ها: کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 337
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش خبرگزاری فرانسه از غزه، ساكنان نوار غزه با شلیك تیر هوایی و حضور در خیابانها نسبت به پیروزی محمد المرسی نامزد اسلامگرای مصر در انتخابات ریاست جمهوری این كشور ابراز خوشحالی كردند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز پیروزی اسلامگرایان در انتخابات ریاست جمهوری مصر را به جنبش اخوان المسلمین و محمد مرسی تبریك گفت.

حماس كه كنترل نوار غزه را بر عهده دارد،‌از همپیمانان اخوان المسلمین مصر محسوب می شود.

سلطان فاروق رییس كمیته عالی انتخابات مصر روز یكشنبه ˈمحمد مرسیˈ را با كسب 73/51درصد آرا پیروز انتخابات مصر و رییس جمهوری این كشور اعلام كرد.

وی گفت: محمد المرسی بیش از 13 میلیون و 200 هزار رای و احمد شفیق 12 میلیون و 347هزار رای كسب كردند كه به این ترتیب مرسی به عنوان رئیس جمهوری جدید مصر انتخاب شد.

مترجمام**9041**2047**



:: برچسب‌ها: هالووین , سیاه , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 349
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، این كاروان برای حضور در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره فیلم ویدیویی در ابوموسی صبح امروز (یكشنبه 4 تیرماه) وارد جزیره شدند.

جواد شمقدری، محمدرضا عباسیان، فرهاد اصلانی، سعید راد، مریلا زارعی، شهرام شاه حسینی، پرویز شیخ طادی ، جمال شورجه، علی اوسیوند، احمد مهرانفر، كامران ملكی، محمدحسین نیرومند، علی معلم، تهماسب صلح جو، علی روئین تن، مسعود اطیابی، سیدعلیرضا سجادپور، یدالله صمدی، عبدالرضا اكبری، مقصود جباری، مهدی محبان، سیدامیرعلمایی و حسین مباركی از جمله مهمانان این آیین هستند.

آیین اختتامیه نخستین جشنواره فیلم ویدیویی فردا -دوشنبه- در جزیره ابوموسی برگزار می شود.

** آغاز تصویربرداری مرحله دوم و پایانی فیلم مستند 'خونه'

تصویربرداری مرحله دوم و پایانی فیلم مستند 'خونه' به كارگردانی 'خدایار قاقانی' در منطقه گلوبندك تهران و در محله چاله حصار آغاز شد.

در فیلم مستند 'خونه' كه با محوریت عمارت قدیمی 'میرزاحسن مستوفی‌الممالكی'(از سیاستمداران خوشنام ایران) در حال ساخت است، زنده یاد شهین مستوفی (دختر میرزا حسن)، لیلا معیری نوه دختری میرزا حسن به همراه جمعی از جامعه‌شناسان، مورخان و محققان تهران قدیم، هنرمندان عرصه سینما، موسیقی، نقاشی و ... كه به نوعی در این عمارت - در دوره‌های مختلف- رفت و آمد داشته اند، حضور دارند.

مرحله نخست تصویربرداری، اسفندماه سال 1390 به اتمام رسید و با توجه به لزوم تصویربرداری در فصلی متفاوت‌تر، ادامه تصویربرداری به تیرماه موكول شد.

** 'آخرین دادگاه' مشغول گذراندن مرحله تدوین است

اثر تازه میثم حسن زاده با عنوان 'آخرین دادگاه' بعد از تصویر برداری در تهران مشغول گذراندن مراحل نهایی تدوین است.

پیمان ناجی نویسنده فیلمنامه و مشاور كارگردان این اثر با اعلام این خبر گفت: آخرین دادگاه قصه مردی است كه تصمیم می گیرد با كشتن خود از شریك جرم گذشته اش انتقام بگیرد.

تهیه كننده و كارگردان آخرین دادگاه، میثم حسن زاده است كه پیش از این كارگردانی فیلم های 'نوای دوباره', 'چشم در چشم' و 'بابا آب داد بابا نان داد' را بر عهده داشته است وی همچنین با تئاتر 'بر ولادیمیر و استراگون چه گذشت؟' به عنوان كارگردان منتخب جشنواره دانشجویی در بیست ‌و نهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر حضور داشته است.

فراهنگ**9266**1588



:: برچسب‌ها: خام , تابستان , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 351
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 تير 1391 | نظرات ()