نوشته شده توسط : sasurse

'كورش محمدی' در گفت و گویی افزود: برنامه ریزی برای آمادگی هر بیشتر این دسته از مددجویان در آزمون های آمادگی كنكور از طریق برگزاری آزمون های آزمایشی در هشت مرحله اجرا شده است.

محمدی از برگزاری همایش دانشجویی دانشجویان زیر پوشش این نهاد خبر داد و اظهار داشت: همایش دانشجویی در 30 استان و 90 نقطه به منظور شناسایی دانشجویان برتر در عرصه پژوهش برگزار خواهد شد.

وی خاطر نشان كرد: دانشجویان مددجوی كمیته امداد می توانند با ارسال پژوهش و مقاله در این همایش شركت كنند، ضمن اینكه پژوهش های رسیده مورد بررسی قرار می گیرد و آثار برتر انتخاب و معرفی می شود.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی كمیته امداد امام خمینی(ره)، مدیر كل مشاوره و آموزش خانواده كمیته امداد، تصریح كرد: سال گذشته یك هزار و 700 مقاله به دبیرخانه همایش رسید كه 300 مورد آن پذیرفته و 100 مورد از این تعداد به عنوان مقاله برتر انتخاب شد، براین اساس پیش بینی می شود كه امسال 12 هزار مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شود.

اجتمام ** 1788 **1569



:: برچسب‌ها: آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی ایرنا، بر این اساس در راند اول، رقابت ها به صورت زیر برگزار خواهد شد:

'مسعود ضیاءالدینی' از ایران با قرعه استراحت رو به رو شده و 'حمیدرضا سربازی' از ایران به مصاف 'فرزاد شكوهی' دیگر اسكواش باز ایرانی از استان گلستان می رود.

'محمدرضا ضیاءكاشانی' و 'علی رضا شاملی' هر دو از ایران با هم دیدار می كنند.

'امیرحسن جمال زاده' از ایران نیز در این جدول با قرعه استراحت رو به رو شده است.

'وحید نادری' و 'اشكان منصوری نژاد' هر دو از ایران با هم به رقابت خواهند پرداخت.

در ادامه این جدول 'سمیع اله قاصدآبادی' و 'سجاد زارعیان' هر دو از جمهوری اسلامی ایران به همراه 'احمد الفرید' از كشور پاكستان با قرعه استراحت رو به رو شدند.

نفرات اول تا چهارم جدول مقدماتی به جدول اصلی راه خواهند یافت و هر یك بر اساس قرعه انجام شده، به مصاف 'عرفان جمشیدی'، 'محمدامین عطایی خواه'، 'محمدرضا صادق پور' هر سه از ایران و 'احمد السراجی' از كشور اردن خواهند رفت.

رقابت های جدول مقدماتی از ساعاتی دیگر آغاز خواهد شد و فینال این جدول امشب برگزار می شود.

در همین حال ناظر فدراسیون اسكواش در سومین دوره مسابقه های بین المللی اسكواش (جام میلاد)‌ در شهر گرگان،‌ توانایی استان گلستان را در برگزاری این رقابت ها بالا دانست.

'مسعود ضیاء الدینی' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در گرگان اضافه كرد: مزیت این مسابقه ها نسبت به دو دوره گذشته این است كه بازیكنان انجمن اسكواش بازان حرفه ای جهان (PSA) با رده بندی بالاتر در آن حضور دارند.

مسوول سازمان لیگ فدراسیون اسكواش تصریح كرد: بازیكنان خارجی كه در دو دوره قبل این مسابقات شركت كرده بودند، در این دوره هم شركت كرده اند و این نشان دهنده رضایت بازیكنان خارجی از برگزاری مسابقات و میزبانی استان گلستان است.

وی اظهار داشت: 'احمد السراج' از اردن كه هفته گذشته در مسابقات جهانی اسكواش به مقام پنجم رسید‌ از جمله بازیكنان شركت كننده در رقابت های بین المللی اسكواش در شهر گرگان است.

ضیاء الدینی خاطرنشان كرد: تمامی نفرات تیم بزرگسالان و دو بازیكن ملی پوش استان گلستان به نام های 'سمیع الله قاصدآبادی' و 'فرزاد شكوهی' نیز در این مسابقه ها حضور دارند.

رقابت های جدول مقدماتی این مسابقات از صبح امروز سه شنبه آغاز می شود و در نهایت چهار نفر از جدول مقدماتی به جدول اصلی صعود می كنند.

مراسم قرعه كشی نفرات شركت كننده در جدول اصلی سومین دوره رقابت های بین المللی اسكواش جام میلاد، گرامی داشت قائم آل محمد (ص) روز سه شنبه در خانه اسكواش شهرستان گرگان برگزار شد كه براساس قرعه انجام شده، جدول به شرح زیر است:

'عبداله الموزاین' از كشور كویت به مصاف 'محمد جعفری' از ایران خواهد رفت و 'عرفان جمشیدی' از ایران منتظر مشخص شدن حریف خود از جدول مقدماتی است.

'محمدامین عطاخواه' از ایران نیز در انتظار حریف خود از جدول مقدماتی است و 'احمد السراجی' از اردن نیز در انتظار دیگر صعودكننده از جدول مقدماتی است.

'محمدرضا صادق پور' از ایران نیز با چنین شرایطی مانند سه اسكواش باز دیگر رو به رو شده است.

'محمدیعقوب حاجیاه' از كویت به مصاف 'محمد سنائی' از جمهوری اسلامی ایران خواهد رفت.

'نوید ملك ثابت' از ایران به مصاف 'علی رضا سنائی' دیگر اسكواش باز كشورمان می رود و در آخرین دیدار جدول اصلی 'سهیل شاملی' از ایران در برابر 'عمار التمینی' از كشور كویت قرار خواهد گرفت.

رقابت های جدول اصلی از صبح فردا در خانه اسكواش شهرستان گرگان، آغاز خواهد شد و

فینال این مسابقات روز جمعه 30 تیر ماه برگزار می شود.

در مسابقه های بین المللی اسكواش (جام میلاد) در شهر گرگان، اسكواش بازانی از كشورهای اردن، پاكستان، كویت و ایران حضور دارند.

7467/602/506



:: برچسب‌ها: اقیانوس ,
:: بازدید از این مطلب : 315
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، 'رامین مهمانپرست' روز سه شنبه در نشست خبری هفتگی در پاسخ به سوال خبرنگار سیاسی ایرنا در باره مذاكرات آینده ایران و 1+5 اظهار داشت: طبق توافق مسكو قرار شد ابتدا نشست كارشناسان فنی در استانبول برگزار شود و تا زمانی كه این نشست به جمع بندی مناسبی برسد، معاونان آنها نشست دیگری را برای ارزیابی ابعاد سیاسی مذاكرات داشته باشند.

وی افزود: چنانچه جمع بندی مذاكرات آقای باقری و خانم اشمیت معاونان گروه های مذاكره كننده ایران و گروه 1+5 مثبت باشد و بتوانند دستور كاری برای ادامه مذاكرات فراهم كنند، در آن صورت نسبت به تعیین زمان و مكان بعدی مذاكرات تصمیم گرفته می شود.

وی خاطر نشان كرد كه قبل از مذاكرات نهایی بین آقای سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و خانم كاترین اشتون مسول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تماسی برقرار می شود.

وی با بیان این كه رویكرد ما نسبت به مذاكرات مشخص است، گفت: هیات مذاكره كننده پیشنهاداتی را در مسكو مطرح و اعضای گروه 1+5 نیز نظرات خود را بیان كردند.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اظهار امیدواری كرد: مذاكرات فنی و معاونان دو طرف به جمع بندی مثبتی برسند تا گام هایی را به سمت جلو برداریم كه هم در جهت به رسمیت شناخته شدن حقوق ما تصمیماتی گرفته شود و هم در مورد اقداماتی كه نگرانی های طرف مقابل را برطرف سازد.

ادامه دارد....

سیام**2022**9129**9132**1572



:: برچسب‌ها: دریا , نیویورک ,
:: بازدید از این مطلب : 239
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse
خلیج فارس

دو هفته پیش اعلام شد که در مجلس، طرحی دو فوریتی با امضای ۱۰۰ نماینده برای "مسدود کردن تنگه هرمز در پاسخ به تحریم های غرب" تهیه شده است

جواد کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران گفت که طرح انسداد تنگه هرمز، تاکنون به امضای ۱۵۰ نفر از نمایندگان رسیده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، این نماینده مجلس روز دوشنبه ۲۶ تیر (۱۶ ژوییه) گفت که "قرار است که این طرح پس از امضای ۲۵۰ نفر از نمایندگان به هیات رئیسه مجلس تقدیم شود."

دو هفته پیش، ابراهیم آقامحمدی، عضو دیگر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران از تهیه طرحی دو فوریتی با امضای ۱۰۰ نماینده برای "مسدود کردن تنگه هرمز در پاسخ به تحریم های غرب" خبر داده بود.

اما یک روز پس از آن، علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران تاکید کرد که "سیاست جمهوری اسلامی ایران حفظ امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز برای عبور همه کشتی ها و نفتکش‌هاست".

با این حال، آقای کریمی قدوسی امروز در اظهاراتی متفاوت گفته است که بر اساس طرح انسداد تنگه هرمز، این تنگه "تا زمان لغو تمامی تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران بسته خواهد ماند".

جواد کریمی قدوسی و علاء الدین بروجردی، از منتقدان یکدیگر محسوب می شوند و هر یک از آنان در جریان بررسی اعتبارنامه های نمایندگان مجلس نهم، دیگری را فاقد صلاحیت برای عضویت در قوه مقننه دانسته بود.

به گفته آقای کریمی قدوسی، مطابق طرحی که نمایندگان تهیه کرده اند تنگه هرمز پس از بسته شدن، تنها در صورتی بازگشایی خواهد شد که ۱۴ شرط تامین شوند.

"بر اساس طرح انسداد تنگه هرمز، این تنگه تا زمان لغو تمامی تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران بسته خواهد ماند"

"اخذ ۳ درصد از بهای نفت صادر شده از تنگه هرمز از کشورهای واردکننده نفت تولید شده در منطقه خلیج فارس و واریز آن به حساب خزانه‌داری بانک مرکزی"، از جمله شرایطی است که به گفته این نماینده مجلس، برای بازگشایی تنگه هرمز مد نظر خواهد بود.

'گزینه نهایی' مجلس در برابر تحریم ها

در اظهارنظری دیگر، روح الله عباسپور، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، امروز بستن تنگه هرمز را "گزینه نهایی مجلس در برابر تحریم‌های غرب" توصیف کرده است.

وی با بیان اینکه "گزینه ها و راهکارهای متعددی برای عبور از تحریم ها در دستور کار مجلس قرار دارد"، افزوده است: "در صورت عدم کارآیی این راهکارها، بستن تنگه هرمز در مجلس به عنوان گزینه نهایی، بررسی و به دولت ابلاغ می شود."

وی همچنین اظهار داشته: "اگر همه دنیا حق استفاده از انرژی موجود در منطقه خلیج فارس را داشته باشند، اما جمهوری اسلامی ایران را که یکی از مهم ترین کشورها در این منطقه به شمار می رود، از این حق محروم کنند به طور قطع مجلس و دولت اجازه استفاده از آن را به هیچ کشوری نمی دهند."

طرح مسدود کردن تنگه هرمز، هنوز به هیات رئیسه مجلس ارائه نشده است و پیشتر بعضی از نمایندگان مجلس گفته اند که این کار، پس از پایان تعطیلات تابستانی دو هفته ای مجلس (اول مرداد) انجام خواهد شد.

"'اخذ ۳ درصد از بهای نفت صادر شده از تنگه هرمز از کشورهای واردکننده نفت تولید شده در منطقه خلیج فارس و واریز آن به حساب خزانه‌داری بانک مرکزی'، از جمله شرایط 'بازگشایی تنگه هرمز' مطابق طرح پیشنهادی نمایندگان مجلس است"

با این حال مشخص نیست که حتی در صورت تصویب چنین طرحی، نیروهای مسلح ایران تا چه حد ملزم به تبعیت از آن باشند.

مصوبات مجلس، در صورت تصویب شورای نگهبان برای قوه مجریه الزام آور هستند و این در حالی است نیروهای مسلح، تحت فرماندهی رهبر جمهوری اسلامی قرار دارند.

اخیرا حسن فیروزآبادی، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران گفته است که این کشور "طرح بستن تنگه هرمز" را آماده دارد، ولی تصمیم‌گیری درباره اجرای آن به عهده آیت‌الله خامنه‌ای است.



:: برچسب‌ها: آسمان , حیوانات , قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 286
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

'پاكامانی هادیبی ' روز چهارشنبه در حاشیه امضای قرارداد همكاری مالی با گروه 'خدمات كشاورزی و مواد غذایی ' آفریقای جنوبی به خبرنگاران گفت قاره آفریقا و نیز كشور آفریقای جنوبی با این تهدید ها مواجه خواهند شد.

وی تصریح كرد كه تامین امنیت غذایی خصوصا درطی یكصد سال آینده، نیازمند یك فكر نوین و روش های جدید خواهد بود.

وی با اشاره به رشد جمعیت جهان به 9 میلیارد نفر تا سال 2050 میلادی ، تصریح كرد كه باید در روش ها و نوع كارهایمان تجدید نظر كنیم .

مدیر اجرایی بانك كشاورزی آفریقای جنوبی گفت كه برای تامین غذایی این جمعیت رو به افزایش نیازمند فناوری های جدید و توسعه یافته به منظور تولید بیشتر مواد غذایی هستیم .

وی همچنین گفت: علاوه بر این تهدید ،تغییرات زیست محیطی ، بحران آب و مهاجرت انسان ها نیز از دیگر چالش هایی هستند كه كه بر بسیاری از كشورهای جهان خصوصا بر كشورهای آفریقایی تاثیر می گذارند.

وی گفت در صورت عدم تامین مواد غذایی، مهاجرت های انسانی ناشی از كمبود مواد غذایی سریعا افزایش خواهد یافت و مرزها نیز مانعی جدی در مقابل این روند محسوب نخواهند شد.

این مقام ارشد بانكی آفریقای جنوبی تصریح كرد كه در این میان كشورهایی كه از لحاظ اقتصادی وضع بهتری دارند، به طور طبیعی مهاجران بیشتری را جذب خود خواهند كرد.

'چالرز وینر' مدیر اجرایی گروه خدمات كشاورزی آفریقای جنوبی نیز به خبرنگاران گفت كه جمعیت روز افزون آفریقا بزودی فشار زیادی بر روی ذخایر غذایی این قاره وارد خواهد كرد.

رییس این گروه بزرگ خدمات كشاورزی كه در كشورهای دیگر آفریقایی نیز فعالیت می كند، تصریح كرد كه تضمین امنیت غذایی نیازمند یك همكاری دسته جمعی است و كسی به تنهایی قادر به این كار نیست .

آفریقای جنوبی ار جمله كشورهای استثنایی قاره آفریقا است كه به دلیل شرابط خوب آب و هوایی و پیشرفته بودن بخش كشاورزی آن ضمن خودكفا بودن در زمینه تامین مواد غذایی، از جمله صادر كنندكان برخی از محصولات كشاورزی محسوب می شود.

این كشور در زمره 10 كشور بزرگ تولید كننده جهان در برخی از محصولات كشاورزی ازجمله ذرت، غلات، دانه های روغنی و برخی از میوه ها از جمله گلابی و گریب فروت، شمرده می شود.

وضیعت اقتصادی نسبتا خوب آفریقای جنوبی در قیاس با بسیاری از كشورهای قاره آفریقا سبب شده است كه این كشور مقصدی برای مهاجرتهای انسانی از سایر كشورهای فقیراین قاره از جمله همسایگانش باشد.

1552** 1506



:: برچسب‌ها: گربه , ابرها ,
:: بازدید از این مطلب : 269
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

اردوغان درنشست حزب حاكم عدالت و توسعه افزود:پس از هدف قرار گرفتن جنگنده تركیه در 13 مایلی سواحل سوریه و بر فراز آبهای بین المللی ، این جنگنده از مسیر خود منحرف شد.

نخست وزیر تركیه افزود:این هواپیما پس از اصابت گلوله ، از سرعت و ارتفاعش كاسته شد و در 5/8 مایلی سواحل سوریه سقوط كرد و تركیه در پی اثبات این موضوع است.

خاورم**2012** 230



:: برچسب‌ها: معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 240
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

محمود احمدی نژاد گفته که گلوگاه بودجه را در دست گرفته و قفل سنگینی بر آن زده است تا "بیش از ۹۰۰ پروژه بزرگ در کشور تا پایان عمر دولت دهم به اتمام برسد."

به گفته آقای احمدی نژاد، معمول این بود که دولت های می آمدند و پروژه هایی را آغاز می کردند اما هنگامی که کار دولت به اتمام می رسید بسیاری از کارها نیمه تمام می ماند، و دولت بعدی باید آن را تمام می کرد.

رئیس جمهور ایران می گوید برای حل این مشکل، جلسات زیادی برگزار شده تا این که چنین اتفاقی نیفتد برای همین هم "به این نتیجه رسیدیم که تمام پروژه های بزرگ اصلی را به اتمام برسانیم."

دولت برای این کار طرحی به نام طرح ماندگار را تعریف کرده و می گوید که می خواهد با وجود انتقادها پروژه های بزرگی را که در هفت سال گذشته شروع کرده تمام کند.

گزارشها نشان می دهد که دولت در اجرای پروژه ها حتی برخی از طرح هایی که در دولت محمد خاتمی شروع شده بود اما در این سالها به اتمام نرسیده را نیز در قالب این طرح اجرا می کند.

تلاش دولت برای اجرای سریعتر بخشی از پروژه ها در جای خود اهمیت دارد اما به لحاظ قانونی آیا دولت می تواند بخش اعظم بودجه اش را صرف تعداد معینی پروژه کند؟

در قوانین بودجه سالانه معمولا بودجه هر پروژه و طرحی در طول یک سال از پیش مشخص است و مجلس نیز در بررسی جزئیات بودجه معمولا آنها را تصویب می کند.

"اگر دولت بخواهد ۹۰۰ پروژه بزرگ را تا پایان ریاست جمهوری احمدی نژاد اجرا کند باید بخشی از پروژه های دیگر را که جایی در این فهرست ندارند، حذف کرده یا بودجه آنها را کم کند"

آنچه در این میان اهمیت دارد این است که اگر دولت بخواهد همین ۹۰۰ پروژه بزرگ را اجرا کند باید بخشی از پروژه های دیگر را که جایی در این فهرست ندارند، حذف کرده یا بودجه آنها را کم کند؟

به نظر می رسد که دولت جز این، راهی در پیش ندارد و شاید برای همین است که آقای احمدی نژاد می گوید برخی اعتراض کرده اند ولی این سدها و کارخانه ها باید تمام شود و "من قبلا گفتم که اگر تا دو سال قبل همه چشم به خزانه داشتند تا پولی از خزانه بگیرند باید این موضوع محدود شود."

برای اجرای هر پروژه ای سالانه بودجه معینی در نظر گرفته می شود و در سالهایی فعالیت سازمان مدیریت و برنامه ریزی، مبنای اختصاص بودجه، میزان پیشرفت کار بود و در دوره های معینی مثلا سه ماهه یا شش ماه میزان پیشرفت پروژه ها اعلام می شد و این سازمان دستور پرداخت بخشی از بودجه را می داد.

از زمانی که در سال ۱۳۸۵ محمود احمدی نژاد تصمیم گرفت واحدهای استانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی را با استانداری ها ادغام کند، این بحث مطرح شد که استانداری ها معمولا کار سیاسی و امنیتی می کنند در حالی که سازمان مدیریت کار اقتصادی می کند و ادغام این دو می تواند مشکل آفرین باشد و در اجرای پروژه های خلل ایجاد کند.

یک سال بعد وقتی سازمان مدیریت و برنامه ریز منحل شد، بحث در باره عوارض چنین تصمیمی دامنه گسترده ای پیدا کرد. دلیل هم این بود که اگر چه مدیر سازمان مدیریت و برنامه ریزی معاون رئیس جمهور بود ولی این سازمان وقتی به دولت اجازه می داد که پروژه تازه ای را شروع کند که منبع مالی آن را تامین کرده باشد.

جابه جایی بودجه هم به این سادگی که دولت اکنون می گوید، امکان پذیر نبود و شاید بزرگترین دلیل دولت آقای احمدی نژاد برای انحلال این نهاد ۶۰ ساله هم این بود که دستش در اجرای کارها بازتر باشد.

مدیریت بودجه

اکنون بعد از گذشت پنج سال از انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی دوباره زمزمه احیای این سازمان به گوش می رسد و غلامرضا کاتب نماینده گرمسار در مجلس گفته که "برای اینکه نظام برنامه‌ریزی و بودجه ریزی از یک عقلانیت و پشتیبانی کامل برخوردار باشد تصمیم دارد طرح احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی را در مجلس مطرح کند.

برخی کارشناسان می گویند که در سالهای اخیر آقای احمدی نژاد به خصوص بعد از انحلال سازمان مدیریت شخصا بودجه را مدیریت می کرد و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی به عنوان جانشین سازمان مدیریت، گوش به فرمان وی و برنامه های دست و دلبازانه اش بود.

در زمان انحلال سازمان مدیریت و برنامه ریزی، کارشناسان معتقد بودند که دولت آقای احمدی نژاد به "تصمیمات خلق الساعه و کارشناسی نشده" عادت دارد و چون این سازمان را مانع کارهایش می دانست آن را منحل کرد و همه چیز را تحت کنترل خودش گرفت.

به نظر نمی رسد حتی در صورت موافقت مجلس با احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی، خللی در تصمیم دولت آقای احمدی نژاد ایجاد شود که برنامه های اقتصادی متعددی را در چند سال گذشته به اجرا گذاشته اما در بسیاری از آنها نتوانسته است به اهدافش برسد.

بنگاه های زود بازده و سهام عدالت شاید روشن ترین طرح هایی است که دولت آقای احمدی نژاد با سرو صدای زیاد آنها را اجرا کرد اما کمترین نتیجه را از آنها گرفت و مسکن مهر هم که با بودجه سنگین برای کمک به اقشار آسیب پذیر دنبال می شود، تنها مرهم دردی است که زخمش در اولین سالهای ریاست جمهوری آقای احمدی نژاد ایجاد شد.

طرح مسکن مهر نیز با آنکه در کنترل قیمت مسکن، تاثیر گذار بوده اما برخی کارشناسان بر این باورند که دولت اساسا نمی تواند به این شیوه برای ساخت مسکن ادامه بدهد. چون در شرایط معمول بخش عمده ساخت مسکن بر عهده بخش خصوصی بوده است ولی در سالهای اخیر دولت با فشار بانکها را مجبور کرده که بخشی از سرمایه خود را با بهره کم در اختیار مسکن مهر بگذارند.

اکنون آقای احمدی نژاد می گوید بر بودجه قفل زده تا پروژه های مورد نظرش اجرا شود و دیگر مانند گذشته چشم به خزانه نداشته باشند، کاری که از وظایف سازمان مدیریت و برنامه ریزی بود.

به نظر می رسد آقای احمدی نژاد که سازمان مدیریت و برنامه ریزی را "آمریکایی" می دانست و به نظرش "کشاورزی و فرهنگ" را نابود کرده بود، حالا وظایفش را در حالی شخصا به عهده می گیرد که نامی از این نهاد شصت ساله در میان نیست.

در عین حال، برخی کارشناسان می گویند که در سالهای اخیر نیز آقای احمدی نژاد به خصوص بعد از انحلال سازمان مدیریت شخصا بودجه را مدیریت می کرد و معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی به عنوان جانشین سازمان مدیریت، گوش به فرمان شخص آقای احمدی نژاد و برنامه های دست و دلبازانه اش بود.

به نظر می رسد در ماههای پایانی دوره ریاست جمهوری، آقای احمدی نژاد خود شخصا کنترل بودجه را در اختیار گرفته است و می‎کوشد از این طریق، بخشی از ناکامی های هفت سال گذشته را جبران کند.



:: برچسب‌ها: باغ , سیاه ,
:: بازدید از این مطلب : 296
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

فرشته حشمتیان روز چهارشنبه در نشست تخصصی با مدیران مناطق 24 گانه آموزش و پرورش آذربایجان غربی افزود: دانش آموزان در پایه ششم ابتدایی به رشد و بلوغ فكری بالایی می رسند.

وی با بیان اینكه مسوولان آموزش و پرورش در عرصه تعلیم و تربیت مسوولیت بزرگی برعهده دارند، بر اطلاع رسانی مناسب در زمینه تغییرات و فواید نظام آموزشی 6-3-3 به والدین دانش آموزان ، تاكید كرد.

حشمتیان با اشاره به تقارن رونمایی از سند تحول بنیادین با روز معلم و به دست رهبر انقلاب ، گفت: این سند با تاكید رهبر معظم انقلاب تدوین و نظام 6-3-3 در محتوای این سند گنجانده شده است.

رییس سازمان مدارس غیردولتی و توسعه مشاركت مردمی و خانواده افزود: سیاست وزارت آموزش و پرورش در توجیه طرح ها و برنامه های مهم و اساسی، گفت وگوی چهره به چهره با افراد ذینفع است و سخنرانی های عمومی و طولانی پاسخگوی نیازها نیست.

در این همایش كه با هدف توجیه اجرای نظام آموزشی 6-3-3 برگزار شد، راهكارهای عملی برای اجرای هر چه بهتر این طرح در استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

7125/583/ 684



:: برچسب‌ها: سقوط , عروسی , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

'مصطفی محمد نجار ' با بیان این كه روابط ایران با كشورهای منطقه به ویژه ارمنستان راهبردی است، تاكید كرد : این آمادگی در جمهوری اسلامی ایران وجود دارد تا سطح مبادلات اقتصادی، تجاری و مرزی خود را در بالاترین سطح با كشور دوست و برادر، ارمنستان گسترش دهد .

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت كشور،وزیر كشور با تاكید بر اینكه روابط تهران – ایروان، دیرینه و تاریخی است و مردمان دو كشور از گذشته های دور، روابطی صمیمی و عاطفی با یكدیگر داشته اند، اظهار داشت : می توان با گسترش همكاری های مرزی و استانی سطح روابط اقتصادی و تجاری را بیش از پیش توسعه داد كه در این زمینه جمهوری اسلامی ایران آمادگی كامل را دارد.

وی با بیان اینكه امروز ظرفیت‌های فراوانی برای افزایش سطح همكاری ها به خصوص انتقال فرآوردهای نفتی از ایران به ارمنستان وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران این آمادگی را دارد تا علاوه برانتقال گاز، دیگرمحصولات و فرآورده های نفتی را نیز به این كشور صادر كند.

محمد نجار درباره رفت و آمدهای صورت گرفته بین مسولان عالی رتبه دو كشور افزود: این سفرها باعث تعمیق و گسترش روابط خواهد شد و از این رو باید با استفاده از این ظرفیت ها، روابط سیاسی و اقتصادی خود را در بالاترین سطح قرار دهیم چرا كه گسترش روابط بین تهران – ایروان علاوه بر دو كشور به نفع كشورهای منطقه و جهان خواهد بود .

وزیر كشور بر گسترش زمینه های همكاری به ویژه گردشگری و كشاورزی تاكید كرد و گفت: ایران و ارمنستان از روابط تاریخی و فرهنگی عمیقی برخوردارند و دو ملت فاصله ای بین خودشان احساس نمی كنند.

وی تصریح كرد: ایران محدودیتی برای توسعه حداكثری روابط با ارمنستان ندارد و امیدواریم با توجه به نقطه نظرات فراوان مشترك روند همكاری‌های دوجانبه تسهیل و تسریع شود.

'آرمن موسسیان' وزیر انرژی و رییس كمیسیون مشترك اقتصادی ارمنستان، با اشاره به نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه، از حمایت ایران از كشورهای منطقه قفقاز در شرایط سخت و ویژه قدردانی كرد.

وزیر انرژی ارمنستان نقش مؤثر جمهوری اسلامی ایران در ترتیبات منطقه ای را انكارناپذیر خواند و با مهم توصیف كردن موقعیت جغرافیایی و ترانزیتی ایران، مناسبات ارمنستان با ایران را به نفع مصالح دو كشور دانست.

وی افزود: اجرای پروژه‌های مشترك بین دو كشور نه تنها برای ایران و ارمنستان، بلكه برای كل منطقه اهمیت و ثمرات زیادی دارد.

وی با بیان اینكه هم اكنون سطح مبادلات تجاری بین دو كشور بیش از 300 میلیون دلار است، گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته بین مسوولان دو كشور امیدواریم سطح این مبادلات تا دو سال آینده به یك میلیارد دلار برسد.

در این دیدار، همچنین استانداران آذربایجان شرقی و غربی به بیان دیدگاهها، مشكلات و موانع در زمینه گسترش مبادلات استان های همجوار دو كشور پرداختند.

سیام**7378**1572



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید , خام ,
:: بازدید از این مطلب : 279
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 22 تير 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

'پیمان فلسفی' روز چهارشنبه در گردهمایی مدیران ترویج استان های شمالغرب كشور در تبریز افزود: این نتیجه با بررسی سایت هایی كه به صورت الگویی فعالیت ترویجی داشته اند، به دست آمده است.

وی با اشاره به اینكه پس از پیروزی انقلاب اسلامی میزان تولید در بخش های مختلف كشاورزی چهار برابر شده است، گفت: برای قرار گرفتن در جایگاه برتر منطقه باید از تمام منابع استفاده كنیم.

فلسفی با بیان اینكه مجموعه ترویج و آموزش با همگرایی نیروها و هم افزایی منابع درصدد ایجاد انسجام عملیاتی است، افزود: افزایش كمی و كیفی تولید و افزایش درآمد كشاورز از اهداف برنامه های ترویج است.

وی از وجود استراتژی مشخص برای تحقق این اهداف در راستای برنامه پنجم توسعه خبر داد و گفت: خودكفایی در تولید محصولات اساسی و ارتقای بازده آبیاری از 33 درصد كنونی به 40 درصد تا پایان برنامه پنجم هدف گذاری شده است.

فلسفی با اشاره به شكل گیری كارگروه های توسعه بخش كشاورزی در استان ها افزود: در هر یك از استان ها باید برنامه مشخص برای رسیدن به اهداف پیش بینی شده تدوین شود.

وی گفت: شرایط اقتصادی و اقلیمی مناطق مختلف كشور تدوین برنامه مشخصی را برای هر منطقه ایجاب می كند.

فلسفی ، جایگاه آموزش و ترویج را در اجرایی شدن این برنامه ها مهم دانست و ادامه داد: فرایند توسعه نیازمند مشاركت همه نیروها و استفاده بهینه از منابع موجود است.

وی با اشاره به اینكه یك تا دو درصد ارزش تولید ناخالص داخلی باید صرف فعالیت های ترویجی شود، گفت: 70 درصد نیروهای عملیاتی بخش كشاورزی باید در مزرعه فعال باشند، درحالی كه در ایران 30 درصد است.

فلسفی با اعلام اینكه شش هزار نیروی دولتی در بخش كشاورزی كشور فعال هستند، گفت: 10 درصد این نیروها در صحنه عمل و دركنار كشاورز حضور دارند و در واقع 90 درصد پشت میزنشین هستند.

معاون ترویج و آموزش وزارت جهاد كشاورزی با اشاره به فعالیت چهار میلیون و 300 هزار نفر بهره بردار در بخش كشاورزی افزود: برای اجرای طرح های ترویجی و آموزشی برای این جمعیت نیازمند 60 هزار نفر نیروی انسانی هستیم.

برگزاری كارگاه های آموزشی ترویجی از برنامه های جنبی این گردهمایی بود.

7232/587/ 684



:: برچسب‌ها: قرمز , سفید , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 312
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 تير 1391 | نظرات ()