نوشته شده توسط : sasurse

'كیكاووس سعیدی' روز یكشنبه در گفت وگو با ایرنا خاطرنشان كرد: رقابت های آسیایی ازبكستان نسبت به دوره های گذشته پیشرفت چشمگیری داشت و كشورهای مختلف به خوبی نشان دادند سرمایه گذاری وسیعی در این رشته پرسابقه انجام داده اند.

وی افزود: مسیر تیم كاتای ایران در این رقابت ها بسیار سخت بود اما خوشبختانه با تلاش بازیكنان و كادر فنی از پنج بختی كه داشتیم در چهارتای آن به دیدار نهایی راه یافتیم.

سرمربی تیم كاتای ایران اظهار داشت: خوشبختانه در كاتای تیمی بزرگسالان هم برای نخستین بار در تاریخ به مدال طلا دست یافتیم تا نام ایران را در بین بزرگان كاتای قاره كهن قرار دهیم.

سعیدی گفت: از ابتدا ‍‍‍ژاپن را فینالیست و حریف اصلی خود می دانستیم كه این تیم در نیمه نهایی شكست خورد تا به همراه اندونزی دیدار پایانی را برگزار كنیم.

وی افزود: برابر اندونزی در دیدار پایانی لیگ جهانی شكست خورده بودیم كه با برطرف كردن معایب خود در آسیایی ازبكستان این تیم را مغلوب كردیم و قهرمان شدیم.

سرمربی تیم ملی كاتای ایران در خصوص پیام تبریك رییس جمهوری به دلیل قهرمانی این تیم در آسیا گفت: واقعا باید از رییس جمهور ورزشی كشورمان تشكر كنم. توجه ایشان باعث دلگرمی و همچنین ایجاد انگیزه شد تا از همین حالا به فكر موفقیت در جهانی فرانسه باشیم، چراكه نفرات ما توانایی درخشش در مسابقات جهانی را هم دارند.

سعیدی در خصوص شكست 'داود شاهچراغی' در بحش انفرادی این پیكارها گفت: وی تلاش خود را به كار بست و برابر حریفان خوبی شكست خورد. ضمن اینكه كاتای ایران سرمایه خوبی همچون فرید حقیقی دارد كه به طور یقین یكی از گزینه های ما برای حضور در جهانی فرانسه است.

وی در پاسخ به این سوال كه چه عاملی را باعث پیشرفت كاتای ایران می داند، عنوان كرد: نگاه فدراسیون به كاتا تغییر كرده و تمامی امكانات را در اختیار ما قرار داد. مسوولان ورزش نیز به این تیم توجه داشتند و در نهایت ثمره آن را هم دیدند.

سرمربی تیم ملی كاتای ایران در پایان تاكید كرد كه كاراته كشورمان دارای توانایی های زیادی است كه می تواند در رقابت های مختلف افتخار آفرین باسد.

ورزشی**3783**1553



:: برچسب‌ها: توکیو , جدید , برف ,
:: بازدید از این مطلب : 274
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse
 سلطان قابوس، حاکم عمان

ده نفر به اتهام اهانت به پادشاه عمان در دادگاه محاکمه و مجرم شناخته شده‌اند

گروه‌های حقوق بشری از دولت عمان خواسته‌اند تا از پیگرد قضایی فعالان اینترنتی این کشور که متهم به توهین به سلطان قابوس، حاکم عمان شده‌اند، منصرف شود.

دیده‌بان حقوق بشر و موسسه قاهره برای حقوق بشر می‌گویند ده نفر به اتهام اهانت به پادشاه عمان در دادگاه محاکمه و مجرم شناخته شده‌اند.

پرونده این افراد هم اکنون در مرحله تجدیدنظر است.

این گروه‌ها می‌گویند اخیرا بازداشت‌هایی در عمان به دلیل انتقاد از سلطان قابوس در ناکامی اجرای اصلاحات وعده شده، صورت گرفته است.

سال پیش تظاهراتی با الهام از بهار عربی در این کشور صورت گرفت که با توسل به زور سرکوب شد.

سلطان قابوس در واکنش به این تظاهرات، برخی اصلاحات سیاسی و اقتصادی را در این کشور به اجرا گذاشت.

تعدادی از وبلاگ‌نویسان عمان در میان این ده نفر هستند.

به رغم آرامش نسبی در عمان، درخواست‌ها برای گشایش فضای سیاسی در این کشور افزایش پیدا کرده است.

مقام‌های عمان مدعی هستند که نوشته‌های افراد بازداشت شده در سایت‌های اینترنتی، قوانین کشور را نقض کرده است.

عمان در گوشه جنوب شرقی شبه جزیره عربستان قرار گرفته و موقعیت استراتژیکی مهمی در دهانه خلیج فارس دارد.

سلطان قابوس در سال ۱۹۷۰، با یک کودتا پدرش را برکنار کرد و قدرت را در دست گرفت.

او از آن زمان، اصلاحات اقتصادی را شروع کرد و سرمایه گذاری دولت را در بهداشت و آموزش افزایش داد. عمان دارای شورای قانونگذاری است، اما اختیارات زیادی ندارد.

مانند سایر کشورهای خلیج فارس، نفت منبع اصلی درآمد و بخش اعظم تولید ناخالص ملی این کشور است. کشاورزی و ماهیگیری نیز منابع درآمد مهمی به حساب می آیند.



:: برچسب‌ها: شهرستان ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

اعلام احداث رادار موشكی آمریكا در مكانی محرمانه در كشور قطر یكی دیگر از مصادیق پیروی سیاست خارجی آمریكا از راهبرد نظامی گری و تهدید امنیت در منطقه است.

راهبردی كه طی سال های اخیر با گسترش پایگاه های نظامی آمریكا در خاورمیانه بویژه خلیج فارس دنبال می شود.

مجله وال استریت روز سه شنبه 27 تیر ( ۱۷ جولای) در خبری در رابطه با رادار موشكی تازه آمریكا در قطر نوشت: 'این ایستگاه راداری ستون سیستم دفاع موشكی را تكمیل خواهد كرد كه برای دفاع از منافع آمریكا و هم‌پیمانانش طراحی شده است.'

بر اساس برخی گزارش ها بیش از ۸ هزار نیرو در پایگاه العدید و دیگر پایگاه آمریكایی موجود در قطر مستقر هستند.

حضور نظامی آمریكا در خاورمیانه و منطقه خلیج فارس كه می توان گفت از زمان جنگ میان ایران و عراق آشكار و در كشاكش جنگ خلیج فارس افزایش قابل ملاحظه ای یافته بود با جنگ عراق و افغانستان به پدیده‌ای فراگیر بدل شده است. پدیده ای كه اگرچه در عرف و حقوق بین الملل از آن به عنوان تهدید امنیت كشورها یاد می شود از سوی ایالات متحده موضوعی طبیعی و برای حفظ امنیت منطقه و جهان تفسیر می شود.

اگر چه آمریكا همواره ایجاد امنیت را مهم ترین ادعا برای حضور نظامی خود در منطقه اعلام می كند اما اغلب تحلیلگران وجود ذخایر عظیم انرژی واقع شده در منطقه خاورمیانه به خصوص حوزه خلیج فارس را از دلایل عمده تلاش آمریكا برای بسط نفوذ در خاورمیانه می دانند.

منطقه خلیج فارس با ذخایر غنی نفت و گاز جزو معدود مناطق جغرافیایی است كه بر اساس بر آوردها قادر به تامین دستكم 65 در صد انرژی مورد نیاز جهان در قرن حاضر است.

از یك سو منابع زیر زمینی عظیم در خاورمیانه و از سوی دیگر جغرافیای ویژه این منطقه كه به موجب آن دسترسی به گوشه و كنار جهان به آسانی میسر می شود، خاورمیانه و خلیج فارس را همواره مورد توجه قدرت های توسعه طلب از جمله آمریكا قرار داده است.

ویژگی های ژئوپلتیك منطقه خاورمیانه از گذشته تاكنون انگیزه اصلی میان قدرت طلبان برای رقابت و گسترش حوزه نفوذ بوده است.

استراتژی گستراندن چتر نظامی بر جغرافیای خاورمیانه كه طی دهه های اخیر از سوی آمریكا دنبال می شود نیز بیشتر برای بهره گیری از فرصت ها در این منطقه و چیره شدن بر رقبای احتمالی است. در همین حال به نظر می رسد حمایت از متحدان خاورمیانه ای و حفظ امنیت آن ها در استراتژی نظامی گری آمریكا در خاورمیانه فاقد اهمیت است.

حمایت از متحدان و تامین امنیت آن ها در خاورمیانه همواره به عنوان شعاری تبلیغاتی و پوچ از سوی آمریكا برای توجیه حضور نظامی خود در منطقه به كار گرفته می شود.

آمریكا با استفاده از این شعار تاكنون توانسته است ضمن ایجاد امیدهای واهی در دل برخی كشورهای منطقه از جغرافیای آنها برای استقرار پایگاه های نظامی و رسیدن به اهداف كلان سیاسی خود بهره مند شود.

اگر چه سردمداران آمریكایی حضور نظامی خود در خاورمیانه را در قالب همكاری های امنیتی با متحدان این كشور در منطقه توجیه می كنند اما ابعاد وسیع این حضور، ماجراجویی و نظامی گری فرامنطقه ای آمریكا را ترسیم می كند.

استقرار پایگاه های نظامی آمریكا در اغلب كشورهای حوزه خلیج فارس و برخی كشورهای آسیای میانه و قفقاز نشان می دهد كه این كشور با گسترش راهبرد تهدید امنیت و استراتژی نظامی گری در صدد تبدیل شدن به یك اهرم منطقه ای برای اعمال فشار بر كشورهای منطقه است.

هم اكنون آمریكا پایگاه های نظامی هوایی و دریایی مجهزی را در كشورهایی چون قطر، بحرین، كویت، امارات متحده عربی، عراق، عربستان سعودی، عمان، تركیه، افغانستان، پاكستان و قرقیزستان مستقر كرده است.

در این میان پایگاه های نظامی بحرین، قطر و تركیه به دلیل گستردگی و تجهیز از اهمیت به سزایی برخوردارند.

** برخی پایگاه های نظامی آمریكا در خاورمیانه

------------------------------------------------------------

- پایگاه هوایی علی السالم كویت

پایگاه هوایی علی السالم واقع دركویت با طول باند حدود 3000 متر ظرفیت پذیرش عمده هواپیماهای سبك و سنگین آمریكایی را داراست.

- پایگاه هوایی احمد الجابر كویت

پایگاه هوایی احمد الجابركویت با دارا بودن باندهایی با حداكثر طول 3000 متر قابلیت پذیرش انواع هواپیماهای نظامی را دارد.

قرارگاه های نیروهای ارتش آمریكا در كویت نیز عبارتند از: كمپ‌های ( Doha)، بوهرینگ (Buehring)، اسپیر هد (Spearhead)، پاتریوت (Patriot) عارف جان (arifjan).

كویت كشوری كوچك در منطقه خلیج فارس است كه هم اكنون با وجود دو پایگاه هوایی و 6 كمپ نیروهای ارتش آمریكا عملا به منطقه ای نظامی برای این كشور تبدیل شده است.

- پایگاه هوایی بگرام افغانستان

این پایگاه محل استقرار انواع هواپیماهای ترابری و جنگنده های آمریكایی و سایر كشورهای غالبا عضو ناتو است. پایگاه بگرام با طول باند 3000 متر ظرفیت پذیرش هواپیماهای ترابری سی-130هركولس، سی-17 گلوبمستر2، هواپیمای پشتیبانی نزدیك A-10 و انواع بالگردها را داراست.

از سایر پایگاه‌ها و فرودگاه‌های مهم افغانستان كه مورد استفاده آمریكایی ها قرار می گیرد می‌توان به فرودگاه قندهار، شیندند و هرات اشاره كرد.

- پایگاه هوایی العدید قطر

پایگاه هوایی العدید قطر كه بسیاری آن را ابر پایگاه می نامند تقریباً در مركز كشور كوچك قطر واقع شده است. گزارش شده كه در این پایگاه انواع هواپیماهای ترابری، جنگنده، جاسوسی و رادارگزیر موجود هستند.

- ناوگان پنجم آمریكا در بحرین

پایگاه بحرین محل استقرار ناوگان پنجم دریایی آمریكا است. در این پایگاه چندین فروند ناوشكن و ناو آمریكایی با تجهیزات و تسلیحات مستقر هستند.

- پایگاه هوایی شیخ عیسی بحرین

پایگاه هوایی شیخ عیسی بحرین دیگر پایگاه مهم آمریكایی‌ها در بحرین است این پایگاه دارای دو باند با طول نزدیك به 3800 متر است و هواپیماهایی از قبیل سی-17، پی-3 اوریون، جنگنده اف-16در این پایگاه مستقر هستند.

- پایگاه هوایی الظفره امارات متحده عربی

پایگاه هوایی الظفره امارات دیگر پایگاه بزرگ آمریكا در منطقه است. این پایگاه بسیار بزرگ دارای دو باند اصلی با طول در حدود 4200 متر است. وسعت تأسیسات این پایگاه تقریبا با پایگاه العدید قطر قابل مقایسه است.

- پایگاه هوایی تومریت عمان

پایگاه هوایی تومریت عمان محل دیگری در منطقه است كه فعالیت‌های آمریكایی‌ها در آن به چشم می‌خورد.

- فرودگاه ماناس قرقیزستان

فرودگاه ماناس قرقیزستان از دیگر مراكز مورد استفاده آمریكایی‌ها در منطقه است و بیشتر برای امور ترابری و جاسوسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

- پایگاه هوایی اینجرلیك تركیه

پایگاه هوایی اینجرلیك تركیه در بین مراكز نظامی آمریكا در خاورمیانه و خلیج فارس از جایگاه مهمی برخوردار است. بسیاری این پایگاه را قابل مقایسه با پایگاه العدید قطر می دانند.

گفته می شود دراین پایگاه بزرگترین هواپیماهای زرادخانه نظامی آمریكا مستقر هستند.

- پایگاه های پاكستان

در بین پایگاه‌هایی كه مورد استفاده آمریكایی ها هستند نام چند محل در پاكستان نیز به چشم می‌خورد كه شامل دو پایگاه مهم شمسی و شهباز است. گفته می شود كه از پایگاه شمسی برای پرواز هواپیماهای بدون سرنشین استفاده می‌شود.

** تقویت استراتژی نظامی در خاورمیانه از سوی دولت باراك اوباما

-----------------------------------------------------------------------------------

آمریكا از دوران پس از جنگ سرد و فروپاشی شوروری می كوشد به عنوان یك قدرت مسلط در صحنه بین الملل نقش ایفا كند. هم اكنون این كشور در تلاش است با بهره گیری از قدرت نظامی هژمونی خود را در گوشه و كنار جهان بگستراند.

اقدامات مداخله جویانه روسای جمهور آمریكا در خاورمیانه پس از جنگ سرد نیز در همین زمینه قابل تحلیل است.

حمله نظامی آمریكا به افغانستان در سال 2001 و عراق در سال 2003 كه به بهانه مبارزه با تروریسم و تامین امنیت در دوران ریاست جمهوری جورج بوش صورت گرفت، اوج استراتژی نظامی آمریكا در خاور میانه را به تصویر می كشد.

از آن زمان تاكنون آمریكا هر ساله بر میزان حضور نظامی و استراتژیك خود در خاورمیانه افزوده است. برپایی پایگاه های نظامی آمریكا در منطقه و گسترش روز افزون این پایگاه ها كه به خصوص از سوی كشورهای عربی حوزه خلیج فارس در اختیار آمریكا قرار می گیرند ضمن تنگ تر ساختن دایره امنیت در منطقه، امنیت كشورهای خاورمیانه را با خطر مواجه ساخته است.

به عنوان مثال لشكر كشی آمریكا به عراق و افغانستان نه تنها به ایجاد امنیت، آرامش و ثبات در این كشورها منجر نشده بلكه نتیجه ای جز كشتار و تخریب از خود بر جای نگذاشته است.

تحلیلگران استراتژی تهاجمی آمریكا در خاورمیانه را راهبرد تازه ای می دانند كه این كشور تنها به منظور دست یابی به اهداف اقتصادی، امنیتی و استراتژیك بلند مدت خود در این منطقه اتخاذ كرده است.

باراك اوباما رییس جمهور كنونی دموكرات آمریكا نیز اگر چه در آغاز حضورش در صحنه سیاسی این كشور با لحنی آرام تر نسبت به رییس جمهور پیشین خود در خصوص مسایل خاورمیانه اظهار نظر می كرد، هم اكنون با عملكرد خود نشان داده است كه پیرو استراتژی و سیاست خارجی خلف خود در منطقه خاورمیانه است.

از زمان آغاز ریاست جمهوری اوباما تاكنون نفوذ نظامی آمریكا در خاورمیانه آهسته و قارچ گونه در حال بسط و گسترش است.

اوباما شمار نیروهای نظامی آمریكا در افغانستان را از 32 هزار به 68 هزار یعنی بیش از دو برابر افزایش داد.

رییس‌جمهوری آمریكا به تازگی و در اوایل ژانویه سال جاری میلادی(2012)، استراتژی مداخله جویانه جدید نظامی این كشور تحت عنوان 'بازبینی استراتژی دفاعی' Defense Strategy Review را اعلام كرد. در این استراتژی حضور نظامی بیشتر آمریكا در آسیا پیش بینی شده است و در واقع به واكنش در برابر قدرت رو به رشد نظامی چین و ایران متمركز است. در این استراتژی همچنین كاهش نیروهای آمریكایی در اروپا نیز مطرح شده است. این موضوع را می توان بازتاب كاهش قابل ملاحظه بودجه نظامی آمریكا دانست.

**جمع بندی

------------------

اگر چه آمریكا طی دهه های اخیر كوشیده است از طریق اعمال فشار و بسط قدرت نظامی در خاورمیانه به ویژه منطقه خلیج فارس منافع استراتژیك مورد نظر خود را تامین كند اما در این مسیر منابع اقتصادی كلانی را نیز صرف كرده است.

افكار عمومی در آمریكا ماجراجویی های این كشور در اقصی نقاط جهان از جمله خاورمیانه را نمی پسندد. ملت آمریكا معتقدند كه دولت این كشور با تخصیص بودجه های مالی سنگین برای اداره فعالیت های نظامی خود در خاورمیانه بار اقتصادی عظیمی بر دوششان نهاده است. اما بر خلاف خواست ملت آمریكا دولت این كشور حتی در شرایط بد اقتصادی كنونی حاضر به عقب نشینی از سیاست مداخله جویانه و تهدید كننده امنیت خود در خاورمیانه نیست.

استفاده آمریكا از راه هایی چون كاهش بودجه نظامی خود در اروپا و جایگزینی این بودجه در آسیا و منطقه خاورمیانه نشان می دهد كه این كشور همچنان ترجیح می دهد اهداف خود در خاورمیانه را دنبال كند.

استراتژی نظامی جدید آمریكا ، ضمن اینكه اهداف و اولویت های امنیتی و نظامی این كشور را در قرن حاضر منعكس می سازد تا حد زیادی تحت تاثیر مساله كاهش بودجه نظامی آمریكا است.

بحران اقتصادی كنونی در آمریكا و مشكل كسری بودجه این روزها فشار زیادی را بر دولت این كشور تحمیل كرده است. نشریه فارین پالیسی در بهمن ماه 1390 با بررسی روند زوال قدرت واشنگتن برای سلطه گری نظامی و سیاسی در جهان، نوشت: تحولات در كشورهای مختلف بویژه خاورمیانه و آسیای میانه در كنار شرایط اقتصادی آمریكا، سبب شده توان واشنگتن برای مداخله گری خارجی كاهش یابد.

استفن ام والت نویسنده این نشریه آمریكایی در مقاله خود می افزاید: اكنون دیگر مساله این نیست كه آیا آمریكا در حال سقوط از گروه ابرقدرت ها است یا حتی باید شاهد روند برابری چین با خود و بیشتر از آن، پیشی گرفتن قدرت پكن از واشنگتن باشد. پرسش اصلی این است كه آیا تحولات داخلی و خارجی، نفوذ سلطه طلبانه آمریكا را كه بیشتر در نیمه دوم قرن بیستم اعمال می شد، دشوارتر می كند؟

در ادامه این مقاله آمده است:' اكنون آمریكا هرچند هنوز هم خود را بسیار قدرتمند می داند، ولی با توجه به شكست هایش در عراق و در نهایت افغانستان، فشار بدهی های انباشته شده دهه گذشته، ادامه بحران اقتصادی سال های 2007- 2008 و ظهور بازیگران نیرومندتر و مستقل در برزیل، تركیه، هند و كشورهای دیگر، واشنگتن شاهد كاهش توانایی خود در راهبری نظام های امنیتی و اقتصادی در هر گوشه از جهان است.'

تحقیق**م - الف**1358



:: برچسب‌ها: سفر , گل ,
:: بازدید از این مطلب : 336
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

از تیراندازی در جزیره اوتوئیا و بمب گذاری در اسلو به عنوان مرگبارترین عملیات تروریستی نام برده شده است

۲۲ ژوئیه، روزی است که نروژ در بهت و اضطراب فرو رفت. روزی که احتمالا مردم نروژ دوست دارند، آن را به فراموشی بسپارند، اما هرگز نمی‌توانند.

سال گذشته در این روز آندرس برویک، از شهروندان آن کشور، مرتکب دو حمله مسلحانه مرگبار شد.

در حالی که مردم نروژ خود را برای اولین سالگرد این حادثه آماده می کنند، افکار عمومی بار دیگر معطوف این اقدام خشونت آمیز او شده است.

اتومبیل بمب گذاری شده در اسلو، پایتخت، برای کشتن مقامات ارشد و تیراندازی در جزیره اوتوئیا برای نابود کردن نسل آینده سیاستمداران وابسته به حزب کارگر، همه توسط او طراحی شده بود.

در جریان این دو حمله ۷۷ نفر که اکثریت آنها نوجوان بودند، جان خود را از دست دادند.

حملات نروژ، یکی از مرگبارترین عملیات تروریستی در دهه های اخیر در جهان بشمار می رود.

این کشتار که توسط آندرس برویک طراحی شده بود، با خشونت هر چه تمامتر توسط او به اجرا در آمد. بیرحمی او به هنگام عملی کردن نقشه اش به حدی بود که هر گونه تقاضای بخششی را از سوی قربانیانش نادیده گرفت.

جوانترین فردی که در جریان حمله به اردوگاه هواداران حزب کارگر در جزیره اوتوئیا کشته شد، تنها ۱۴ سال سن داشت.

فرشی از گل

واکنش مردم نروژ در نخستین روزهای پس از این حملات منحصر بفرد بود

واکنش مردم و دولت نروژ در نخستین روزهای پس از این اقدام تروریستی که همه را دچار شوک کرده بود، منحصر بفرد بود.

دهها هزار نروژی با حضور در خیابان های اسلو و با در دست داشتن شاخه های گل رز به یاد قربانیان این حملات آواز خواندند.

ینس ستولتنبرگ، نخست وزیر نروژ هم وعده داد که هر اقدامی را برای حفظ ارزش های بنیادین این کشور انجام خواهد داد.

آقای ستولتنبرگ، همچنین گفت که هدف این حملات "ارزشهای بنیادین" نروژ یعنی دموکراسی و جامعه باز این کشور بوده است و تاکید کرد که واکنش نروژ حرکت به سوی "دموکراسی بیشتر و جامعه ای بازتر" خواهد بود.

و حال پس از گذشت یک سال از این حادثه، به نظر می رسد که نخست وزیر به وعده هایی که داده، پایبند بوده است.

به این دلیل که هیچگونه تغییری در قوانین نروژ با هدف افزایش قدرت پلیس و سرویس امنیتی کشور صورت نگرفته، قوانین مقابله با تروریسم همچنان همان قوانین قبلی است و همچنین هیچگونه اقدام ویژه ای برای محاکمه مظنونان به اقدامات تروریستی صورت نگرفته است.

در خیابان های اسلو، دوربین های مداربسته همچنان به ندرت دیده می شود و پلیس تنها در صورت داشتن اجازه مخصوص اقدام به حمل سلاح می کند.

گفته می شود حتی دری که به ساختمان پارلمان در مرکز اسلو منتهی می شود، همچنان باز و بدون هرگونه نگهبانی است.

لیزا کریستوفرسون، یکی از نمایندگان حزب کارگر در پارلمان می گوید: "هنوز دسترسی به پارلمان بسیار آسان است و ما امیدواریم که این امر همچنان ادامه داشته باشد."

این نماینده پارلمان معتقد است که مردم تمایل ندارند قوانینی تصویب شود که آنها را از حقوق اولیه‌شان محروم کند.

خط مشی عمومی

آندرس برویک حتی این فرصت را یافت که در دادگاه با بلند کردن دستش سلامی به سبک ناسیونالیست های افراطی بدهد

عزم نروژی ها برای رعایت تمام حقوق طبیعی افراد، حتی شامل آندرس برویک در جریان محاکمه ده هفته ای او هم شد. محاکمه او سرانجام ماه گذشته به پایان رسید.

با او همانند هر مظنون دیگری که مرتکب جرم شده، رفتار شد و حتی این فرصت را یافت که در دادگاه با بلند کردن دستش سلامی به سبک ناسیونالیست های افراطی بدهد.

او این کار را تازمانی که از او خواسته شد دست از آن بکشد در جریان محاکماتش ادامه داد.

در اولین هفته برگزاری دادگاه به برویک اجازه داده شد که به مدت ۵ روز اقداماتش را توضیح دهد.

او از این فرصت استفاده کرد و جزئیاتی از نحوه و دلایل کشتن شمار زیادی از شهروندان نروژی را بازگو کرد.

در دادگاه و در کمتر از یک متر از جایگاه او، بازماندگان و خانواده های کشته شدگان این حملات نشسته بودند.

به رسانه های جهان این اجازه داده شد تا هر کلمه ای را که آندرس برویک در جریان محاکمه اش بیان می کند، منتشر کنند

هر چند پوشش زنده تلویزیونی این دادگاه زمانی که آقای برویک جزئیاتی از این حملات را ارائه می داد، قطع شد، اما به رسانه های جهان این اجازه داده شد تا هر کلمه ای را که او در جریان محاکمه اش بیان می کند، منتشر کنند.

برخی از مردم نروژ از این موضوع ابراز نگرانی کردند که این فرصت به برویک داده شده تا افکار افراطی اش را در مورد ترس از تسلط اسلام گرایان نشان دهد.

با توجه به آن که نروژ شاهد ظهور گروه‌های راستگرای افراطی مخالف مهاجرت مسلمانان به این کشور است، این نگرانی وجود داشت که آقای برویک از این فرصت برای عملی شدن اهدافش استفاده کند.

اما کاتو شیوتز، یکی از وکلای ارشد جنایی، می گوید برگزاری دادگاهی علنی این فرصت را به مردم نروژ می‌دهد تا خود درباره آقای برویک، قضاوتی آگاهانه داشته باشند.

آقای شیوتز می گوید: "تصور می کنم این اقدام برویک بیشتر از آن که به نفع راستگراهای افراطی نروژ باشد، به ضرر آنها تمام شد."

به گفته این وکیل نروژی، ایده های برویک به نسبت گذشته از حمایت کمتری برخوردار است.

یان ایگلند، معاون دیده بان حقوق بشر

"تمام تلاش تروریست ها ایجاد ترس و وحشت در جامعه است. هدف آنها این است که ما ارزش های آزادیخواهانه را کنار بگذاریم.اما ما نباید به آنها اجازه این کار را بدهیم.""

یان ایگلند، از مقامات پیشین وزارت خارجه نروژ و معاون دیده‌بان حقوق بشر معتقد است: "تنها راهی که واقعا می توان با اقدامات تروریستی مقابله کرد این است که به آنها نشان دهیم از آنها بهتر عمل می کنیم."

به گفته آقای ایگلند "تمام تلاش تروریست ها ایجاد ترس و وحشت در جامعه است. هدف آنها این است که ما ارزش های آزادیخواهانه را کنار بگذاریم. اما ما نباید به آنها اجازه این کار را بدهیم."

آقای ایگلند به شدت از سیاست سایر کشورها از جمله آمریکا در مقابله با تهدیدات اقدامات تروریستی انتقاد می کند.

معاون دیده‌بان حقوق بشر اتخاذ شیوه هایی نظیر ایجاد زندان هایی ویژه برای مظنونان به عملیات تروریستی همانند گوانتانامو و یا اعمال شکنجه را در مقابله با تهدیدات تروریستی به چالش گرفته و معتقد است چنین اقداماتی نمی‌تواند نتیجه بخش باشد.

آقای ایگلند می افزاید: "تمامی تلاش آمریکا برای مقابله با اقدامات تروریستی باعث از دست رفتن وجهه اخلاقی این کشور شده است. شما می توانید ببینید که افکار عمومی در ترکیه، اردن، و یا در تمام خاورمیانه چه دیدگاهی در این باره دارند."

فعالیت های متفاوت

معاون دیده بان حقوق بشر معتقد است واکنش نروژی ها به عملیات تروریستی متفاوت از آمریکا است

اما ظاهرا آمریکا با تهدیدی متفاوت از آن چه که از سوی برویک انجام داد، روبروست.

مارکووینسنزینو، تحلیلگر مسائل امنیتی آمریکا معتقد است: "زمانی که یک کشور تحت حملات مداوم قرار دارد و نیروهایش در سراسر جهان پراکنده است، بالطبع با فعالیت های تروریستی متفاوتی روبروست."

به گفته این تحلیلگر، "در مکانی نظیر نروژ به این گونه اقدامات بیشتر از دیدگاه اجرای قانون نگریسته می شود، اما در آمریکا این گونه تهدیدات، اعلان جنگ علیه ملت تلقی می شود."

یان ایگلند، معاون دیده‌بان حقوق بشر می گوید مطمئن نیست که اگر دو حمله سال گذشته توسط یک شبکه خارجی مثل القاعده انجام می شد،دولت نروژ در مقابل آنها چه واکنشی از خود نشان می داد.

اما آقای ایگلند در عین حال می افزاید هنوز معتقد است که نروژی ها بهتر از آمریکایی ها به این حملات واکنش نشان می دادند.



:: برچسب‌ها: عکس ها , روش , جشن تولد ,
:: بازدید از این مطلب : 308
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش خبرگزاری رویترز، دولت امریكا روز شنبه اعلام كرد با توجه به برخی شواهد كه نشان می دهد كیگالی از شورشیان در جمهوری دمكراتیك كنگو حمایت می كند، واشنگتن كمك های نظامی خود را به رواندا طی سال مالی جاری، قطع خواهد كرد.

رواندا گزارش كارشناسان سازمان ملل و گروههای مدافع حقوق بشر را كه در آن آمده است از شورشیان شرق كنگو از جمله گروه M23 حمایت می كند، رد كرده است.

این گروه شورشی در جریان درگیری ها، بخش هایی از استان شمالی كیوو را به تصرف خود درآورده است كه در نتیجه آن 260 هزار نفر از ساكنان این منطقه از ماه آوریل تاكنون آواره شده اند.

وزارت امور خارجه امریكا شواهدی را مورد استناد قرار داده كه از حمایت رواندا از شورشیان حكایت می كند و در نتیجه اعلام كرده است كمك های نظامی اش را به این كشور به حالت تعلیق درخواهد آورد.

هیلاری فولر رنر، سخنگوی وزارت امور خارجه امریكا در این خصوص اعلام كرد: 'دولت امریكا از وجود اسناد موجود مرتبط با كمك رواندا به گروههای شورشی در كنگو به شدت نگران است.'

وی افزود كمك نظامی خارجی 200 هزار دلاری سال مالی 2012 به رواندا قطع خواهد شد.

**2016**/1592/



:: برچسب‌ها: آسمان , پاریس , رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 286
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

*** اعلام وزارت نفت مبنی بر تامین بنزین جایگاه ها

یك مقام وزارت نفت و منابع معدنی سوریه اعلام كرد كه تا ساعات آینده سوخت بنزین مورد نیاز جایگاه ها تامین خواهد شد.

در روزهای اخیر به دنبال وقوع ناآرامی ها در دمشق جایگاه های بنزین در این شهر شاهد صف های طولانی خودروها است و برخی از جایگاه ها فاقد بنزین هستند.

این مشكل از روز پنجشنبه و به دنبال تلاش مردم برای خروج از دمشق بروز كرده است.

*** انفجار بمب در ادلب

یك خودرو بمب گذاری شده در شهر ادلب در شمال غرب سوریه و در نزدیك مرز این كشور با تركیه منفجر شد.

تارنمای ان بی ان با اعلام این خبر افزود كه انفجار این بمب فقط خسارت مادی مختصری در پی داشت.

منطقه ادلب از مناطق ناآرام و هم مرز با تركیه است.

*** درگیری نیروهای امنیتی سوریه در سویدا

نیروهای امنیتی سوریه در مناطق 'ام ولد ' و ' الاصلحه ' در شهر سویدا در جنوب سوریه و نزدیك مرز این كشور با اردن با افراد مسلح درگیر شدند.

تارنمای ان بی ان كه اخبار سوریه را منتشر می كند با اعلام این خبر گزارشی از تلفات و خسارت های این درگیری اعلام نكرد.

در 17 ماه گذشته و از زمان ناآرامی ها در سوریه شهر سویدا فقط چند مرتبه شاهد ناآرامی محدود بوده است .

این شهر مركز سكونت سنتی دروزی های سوریه است.

*** ناكام ماندن تلاش افراد مسلح برای ورود به سوریه از طریق لبنان

نیروهای مرزبانی سوریه در منطقه تلكلخ در استان حمص در مركز این كشور تلاش شماری از افراد مسلح را برای ورود به سوریه از طریق خاك لبنان ناكام گذاشتند.

به گزارش خبرگزاری سوریه (سانا) ، افراد مسلح تلاش كردند تا از پست های مرزی در مناطقی مانند حالات، ادلین وعیون الشعر وارد سوریه شوند كه با مقاومت مرزبانان سوری مواجه شده و با به جا گذاشتن خسارت های زیادی مجبور به فرار به خاك لبنان شدند.

*** بازدید استاندار دمشق از منطقه المیدان

'بشر الصبان' استاندار دمشق امروز از مناطق مختلف منطقه المیدان كه به تازگی از وجود افراد مسلح پاكسازی شده است، بازدید كرد.

وی در جریان این بازدید كه از شبكه تلویزیونی الاخباریه سوریه پخش شد ضمن گفت و گو با مردم این منطقه از نزدیك در جریان مسایل و مشكلات آنان قرار گرفت.

در تصاویر این شبكه همچنین بازگشت شماری از مردم ساكن در المیدان كه به علت درگیری منطقه را ترك كرده بودند ، نشان داده شد.

منطقه المیدان از اوایل هفته گذشته شاهد ناارامی بود و به دنبال آن ارتش، منطقه را محاصره كرد و افراد مسلح را در هم كوبید.

استاندار دمشق در این بازدید اعلام كرد كه تا پنج روز آینده امور منطقه به حالت عادی بازمی گردد.

*** پاكسازی المیدان از سوی شماری از جوانان سوری

شماری از جوانان سوری در حالی كه لباس های تابستانی سفید بر تن داشتند و پرچم سوریه نیز در روی آن نقش بسته بود ، با حضور در مناطق مختلف المیدان همراه با دیگر دست اندركاران شهرداری منطقه اقدام به پاكسازی آن كردند.

منطقه المیدان در چند روز گذشته شاهد درگیری بین افراد مسلح و نیروهای سوری بود كه این درگیری از روز پنجشنبه خاتمه یافت و اكنون زمینه برای بازگشت مردم به خانه های خود فراهم شده است.

خاورم**1436**1431** 3404



:: برچسب‌ها: مربع , هندوستان , طبیعت ,
:: بازدید از این مطلب : 313
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، دكتر 'حسین عطار' شامگاه شنبه در گردهمایی بزرگ خانواده تامین اجتماعی در سالن اجتماعات سازمان حج و زیارت اظهارداشت: این در حالی است كه در سال های قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، ایران فقط 25 درصد دارو در داخل كشور تولید می كرد.

وی با اشاره به واردات 75 درصدی دارو از خارج از كشور قبل از انقلاب اسلامی، ادامه داد: اكنون 40 درصد مواد اولیه مورد نیاز در داخل كشور برای ساخت داروها تولید می شود.

عطار با بیان اینكه هر سال 50 داروی جدید در كشور عرضه می شود، گفت: ما اكنون در بیوتكنولوژی و نانو به پیشرفت های چشمگیری دست پیدا كرده ایم.

وی در مورد جزییات تولید هفت داروی جدید و نوتركیب در شركت توفیق دارو در تامین اجتماعی گفت: گلاتیرامراستات كه در درمان بیماری ام.اس كاربرد ویژه دارد یكی از این داروها است.

وی افزود: بقیه داروها شامل فن تانیل، سوفن تانیل، آلفن تانیل و از داروهای كمك بیهوشی است كه اثرات ضددرد این داروها به ترتیب 80 برابر، 400 برابر و 20 برابر مورفین است.

عطار گفت: داروهای بوسرلین و تریپتورلین استات در درمان سرطان های سینه و پروستات و اكتروتاید استات برای تنظیم هورمون رشد است.

وی با بیان این كه شركت توفیق دارو مسوولیت ساخت ماده اولیه 15دارو را برعهده گرفته است، ادامه داد: شركت داروسازی 'زهراوی' و 'ابوریحان' نیز به منظور ورود فرمولاسیون این داروها به بازار با ما همكاری كردند.

مدیرعامل توفیق دارو، تحریم ها را فرصت و انگیزه ای برای دانشمندان به ویژه جوانان ایرانی دانست و ابراز امیدواری كرد با پشتكار، ایران از نظر تولید مواد اولیه دارویی بی نیاز شود.

وی با اشاره به پشتیبانی تامین اجتماعی و وزارت تعاون، كار و ورفاه اجتماعی افزود: ما تلاش می كنیم تا نخبگان ایرانی را در داخل و خارج كشور جذب كرده تا بتوانیم به موفقیت های قبل توجهی در زمینه دارو دست یابیم.

در پایان این مراسم، 'محمدرضارحیمی'، معاون اول رییس جمهوری خطاب به خانواده بزرگ تامین اجتماعی گفت: امروز آمده ام علاوه بر تبریك هفته تامین اجتماعی، خداقوت و خسته نباشید ویژه ای را به مدیرعامل شركت توفیق دارو و همكارانشان برای ساخت این داروها بگویم.

بر اساس این گزارش، هفت داروی جدید ساخت ایران در شركت توفیق دارو وابسته به تامین اجتماعی 29 تیرماه امسال با حضور رییس جمهوری در تالار وزارت كشور رونمایی شد.

اجتمام**9134** 3404



:: برچسب‌ها: گل , سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 329
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

نیروگاه فوکوشیما که در شمال شرق ژاپن واقع است به دنبال زلزله و سونامی سال گذشته آسیب دید

دولت ژاپن در حال تحقیق درباره گزارشی است که براساس آن گفته شده از کارگرانی که در نیروگاه فوکوشیما کار می کردند، خواسته شده بود تا میزان تشعشع مواد رادیواکتیو را کمتر از میزان واقعی جلوه دهند.

در همین رابطه، رئیس شرکت "بیلد آپ"، تایید کرده که یکی از مدیران این شرکت به کارکنانش گفته بود که تجهیزات ردیابی اشعه رادیواکتیو را پنهان کنند.

گفته شده که طی ۵ ماه گذشته، گروهی از کارکنان شرکت "بیلد آپ" در حال کار و تعمیر تجهیزات در نیروگاه فوکوشیما بودند.

نیروگاه فوکوشیما در اثر زمین لرزه و سونامی ماه مارس سال ۲۰۱۱ در شمال شرق ژاپن آسیب دید و باعث نشت مواد رادیواکتیو به محیط اطراف شد.

این نیروگاه که در شمال شرق ژاپن واقع است، شش راکتور دارد.

به دنبال نشت مواد رادیواکتیو، از دهها هزار نفر از ساکنان اطراف این نیروگاه خواسته شد تا محل زندگیشان را ترک کنند.

در دسامبر سال گذشته یکی از مدیران شرکت "بیلد آپ" به افرادی که در این نیروگاه کار می کردند گفته بود تا تجهیزات ردیابی میزان تشعشات رادیواکتیو را مخفی کنند.

به گفته این مقام شرکت "بیلد آپ" در صورتی که این تجهیزات پنهان نمی شد، آنها به سرعت به میزان بالای تشعشعات رادیواکتیو که بیشتر از حد مجاز ۵۰ میلی سیورت در سال است، پی می‌بردند.

تاکاشی وادا، رئیس شرکت "بیلد آپ" به رسانه های ژاپنی گفته است که نه نفر ازکارکنان این شرکت پذیرفته اند که در این اقدام دست داشته اند.

در همین رابطه یکی از سخنگویان شرکت تپکو، گرداننده اصلی نیروگاه فوکوشیما، به خبرگزاری رویترز گفت که این شرکت از مقاطعه کار دیگری شنیده بود که "بیلد آپ" اقدام به استفاده از حفاظ های سربی برای جلوگیری از ردیابی تشعشعات رادیواکتیو می کند. اما این سخنگو افزوده که این قبیل تجهیزات هرگز در فوکوشیما مورد استفاده قرار نگرفته است.

در بحبوحه وقوع فاجعه فوکوشیما، فعالیت تمامی نیروگاه‌های ژاپن به جز یکی متوقف شد.



:: برچسب‌ها: سگ , جشن تولد , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 303
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، 'ناصر برهانی' شامگاه شنبه در گردهمایی بزرگ خانواده تامین اجتماعی در سالن اجتماعات سازمان حج و زیارت، افزود: ما همچنین خواستار شورای عالی جداگانه ای برای تامین اجتماعی هستیم تا بتوانیم بیشتر به مشكلات و مسایل خود رسیدگی كنیم.

وی خطاب به معاون اول رییس جمهوری كه در این جلسه حضور داشت، افزود: آقای رحیمی لطفا دست به قلم شوید و تمام این مشكلات ما را یادداشت بفرمایید.

برهانی با اشاره به حمایت های دولت و وزارت كار، تعاون و رفاه اجتماعی ازكانون عالی شورای اسلامی كار كشور گفت: ما از مدیرعامل تامین اجتماعی تقاضا داریم تا دستور اصلاح ماده 76 كارها و مشاغل سخت و زیان آور برای كارگران را صادر كند.

وی گفت: موانعی از جمله مرخصی های بدون حقوق و غیبتها باعث شده تا ماده 76 در مورد كارگران تامین اجتماعی اجرا نشود.

وی با اشاره به جمعیت 35 میلیون نفری خانواده بزرگ تامین اجتماعی گفت: البته از تعیین سقف حقوقی حداقل 700 هزار تومان برای بازنشستگان تامین اجتماعی بسیار خرسند و سپاسگزار هستیم.

برهانی اضافه كرد: تامین اجتماعی از دولت سرانه درمان نمی گیرد اما با خون دل این سازمان را نگه داشته ایم و در حال ارایه خدمات به بیمه شدگان هستیم.

بر اساس این گزارش،'محمدرضاررحیمی'، معاون اول رییس جمهوری پس از یادداشت درخواست های اعضای شورای كانون عالی شورای اسلامی كاركشور و قول همكاری و مساعدت، به مدیرعامل صندوق تامین اجتماعی نیز دستور پیگیری داد.

در پایان این مراسم، تعدادی از مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی خواستاریكسان شدن و بهبود وضعیت حقوقی خود شدند.

اجتمام**9134 ** 3404



:: برچسب‌ها: آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 295
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sasurse

حجت الاسلام 'محمدجواد رودگر' عصر شنبه در نشست 'شاخصه های عرفان قرآنی' كه در بخش حوزوی بیستمین نمایشگاه بین المللی قرآن برگزار شد؛ به نقش عقل در عرفان قرآنی اشاره كرد و گفت: هیچ عارف حقیقی عقل را در هیچیك از مراحل عرفانی تعطیل نكرده است و عقل سلیم و عقل قطعی در همه مراحل كشف و شهود حضوری فعال دارد.

رودگر افزود: آغاز عرفان قرآنی عبارت از فهم آیه 'ونفخت فیه من روحی' و فرجام آن رسیدن به معنی 'یا ایهاالانسان انك كادح الی ربك كدحا فملاقیه' است و میان عقل و شهود و همچنین عقل و عرفان هیچ تعارضی وجود ندارد.

وی با اشاره به آیه 37 سوره محمد كه می فرماید 'افلایتدبرون القران ام علی قلوب اقفالها' گفت: در قسمتی از آیه خداوند می فرماید چرا در قرآن تدبر نمی كنید و همانطور كه می دانیم تدبر مربوط به قوه عاقله انسان است و سپس ادامه آیه می فرماید یا بر قلب های آنان قفل زده شده است و این آیه بیانگر آن است كه یك ارتباطی میان عقل و قلب جود دارد.

این استاد دانشگاه علوم حدیث شهرری شاخصه دیگر عرفان قرآنی را عبودیت دانست و گفت: عرفانی دارای ارزش است كه انسان را بنده خدا كند و انسان را به مقام عبودیت برساند. چون عبودیت مقام تسلیم محض خدا بودن است و به همین دلیل بزرگان عرفان گفته اند كه انسان عارف شجاع است و از هیچ كسی نمی ترسد.

وی از امام خمینی (ره) به عنوان عارفی كامل یاد كرد كه بنده خدا بود و به مقامی رسیده بود كه نه تنها از هیچ قدرتی هراس نداشت بلكه دنیای استكبار از او می ترسید.

این پژوهشگر قرآنی افزود: حتی اگر یك عارف گرفتار اصطلاحات عرفانی شود، چنین عرفانی ارزش نخواهد داشت. چون این اصطلاحات زنجیری بر پای او خواهد شد و او را از اوج و رسیدن به مقام بندگی بازخواهد داشت.

رودگر در ادامه گفت: عرفان قرآنی عرفان زندگی ساز است نه زندگی سوز و عرفانی درون گرا و برون گراست. عرفان قرآنی عرفان سنگر و سجاده است؛ عرفان جلال و جمال است؛ عرفان ذكر و فكر و عرفان تعبد و تعقل است.

وی افزود: منطق عرفان زندگی ساز و تمدن پرداز را حضرت علی (ع) در ذیل آیه 37 سوره نور كه می فرماید 'رجال لاتلهیهم تجاره و لا بیع عن ذكر الله' به زیبایی بیان كرده و فرمودند عارفان و مردان خدا كسانی هستند كه حكومت و سیاست، علم و اقتصاد، و منزل و خانواده آنان را از یاد خدا بازنمی دارد.

رودگر در توضیح این عرفان زندگی ساز گفت: این منطق نمی گوید سیاست را كنار بگذارید و تلاش و كار را رها كنید بلكه در این عرفان آمده است كه برای كسب روزی حلال تلاش كن و اینگونه نیست كه فقط در محراب به عبادت خدامشغول شوید.

وی اضافه كرد: این عرفان دعوت به درون گرایی محض نمی كند بلكه می گوید با مردم باش؛ هرچند برای تزكیه نفس دستوراتی واردشده ولی همه عرفان به این مساله خلاصه نمی شود.

رودگر همچنین گفت: عرفان قرآنی عرفانی است كه رسول خدا (ص) و حضرت علی (ع) به ما نشان دادند و چه كسی می تواند ادعا كند كه حضرت علی عارف نبوده است. بلكه همه عارفان دوست دارند خود را به آن حضرت منسوب كنند؛ همان كسی كه در مزرعه كار می كرد؛ در میدان جنگ می جنگید و در محراب به عبادت خدا می ایستاد.

وی 'اویس قرنی'، 'كمیل بن زیاد نخعی'، 'میثم تمار' و 'حجر بن عدی' را از شاگردان مكتب حضرت علی دانست و گفت: اینان شاگردان مكتب عرفان قرآنی، عرفان نبوی و عرفان علوی بودند و هنگامی كه شاخص هایی اینگونه وجود دارد؛ نیازی به عرفان های دیگر نیست.

نمایشگاه بین المللی قرآن كریم تا 24 مرداد همه روزه از ساعت 17 تا 24 و در روزهای تعطیل از ساعت 14 تا 24 در مصلای امام خمینی (ره) پذیرای علاقه مندان است.

فراهنگ**1003** 3404



:: برچسب‌ها: هالووین ,
:: بازدید از این مطلب : 267
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 1 مرداد 1391 | نظرات ()