به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا از معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، 'بهروز مینایی' در مراسم معارفه داوران دومین جشنواره بازی های رایانه ای تهران افزود: داوران دومین جشنواره بازی های رایانه ای تهران از هنرمندان خوب كشور هستند و بدون شك این افراد بدون هیچ شناخت قبلی و پیش داوری آثار رسیده به آثار این رویداد فرهنگی را مورد نقد و بررسی قرار خواهند داد.
وی ادامه داد: یكی از اولویت های بنیاد ملی بازی های رایانه ای این است كه به شكل منظم و قانون مند، بازی های خارجی را از نظر محتوا مورد بررسی قرار دهند.
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای با یادآوری آنكه 'گیم' به عنوان صنعت و رسانه ای نو در دنیا شناخته شده است گفت: بازی های رایانه ای صنعت نو پا و رسانه جدید در جهان است و این هنر صنعت با سینما و دیگر هنرهای تاثیرگذار برابری می كند.
مینایی به بحث آموزشی بازی ها رایانه ای اشاره كرد و افزود: جذابیت و فضا سازی در بازی های رایانه ای باید تا حدی باشد تا مخاطب را از فضای اطراف جدا و با خود درگیر كند.
این مقام مسوول در بنیاد ملی بازی های رایانه ای تاكید كرد: بازی های رایانه ای به خاطر آنكه كارگردان آن خود مخاطب است، نشاط را برای ورد به صحنه های جدید به همراه دارد و می توان گفت 'گیم' در مقابل افسردگی قرار دارد زیرا علاوه بر سرگرمی و تفریح، یك آموزش پنهان را برای كاربر به دنبال دارد.
مینایی به رشد سریع فناوری در دنیا اشاره كرد و افزود : بازی های رایانه ای در سال 2025 میلادی رسانه بر جهان خواهد شد و چنانچه در این زمینه نتوانیم خود را به سطح دیگران برسانیم در آینده نچندان دور با معضلات فراوانی روبه رو خواهیم شد.
مینایی باهمچنین به لزوم همكاری هنرمندان و اهالی سینما در تولید بازی های رایانه ای اشاره كرد و گفت: در كشورهای غربی كارگردان ها، فیلم سازان و تهیه كنندگان خود وارد مقوله بازی های رایانه ای می شوند و در بسیاری از موارد مضمون یك بازی رایانه ای به فیلم تبدیل شده و در عین حال نیز بازی رایانه ای بسیاری از آثار سینمایی تولید می شود اما در كشور ما این همكاری از سوی فیلمسازان برای تولید بازی های رایانه ای كمتر وجود دارد و از ظرفیت های موجود در این زمینه بهره برداری لازم انجام نمی شود.
وی با اشاره به لزوم تولید بازی های رایانه ای از شخصیت های هنری آشنا برای مخاطبان یادآور شد: تلاش های در این زمینه نتیجه ای نداشت و به عنوان نمونه در زمان پخش قسمت های نخست سریال 'مختار نامه'، بنیاد ملی بازی های رایانه به تهیه كنندگان این مجموعه پیشنهاد داد بازی رایانه ای 'مختارنامه' تولید شود اما به خاطر عدم همكاری دست اندركاران این سریال، حركت یاد شده مسكوت ماند.
مدیرعامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای همچنین به تلاش برخی كشورها در تخریب چهره ایران اسلامی با استفاده از تولید مجموعه های تلویزیونی اشاره كرد و افزود: باید به تولید محصولات فرهنگی برگرفته از فرهنگ ایرانی اسلامی اهتمام بیشتر داشت.
مینایی ادامه داد: صاحبنظران و سازندگان هنری، افرادی كه در زمینه جذاب سازی و ساخت و ایجاد تنوع و حتی محتوا توانایی دارند برای رشد صنعت گیم وارد صحنه شوند تا در ارتقای این صنعت كمك كنند.
مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای به ورود بازی های رایانه ای در بازار جهانی اشاره كرد و افزود: بازی های رایانه ای در بازار جهانی تا 50 درصد موفق بودند و این در صورتی است كه بودجه تبلیغ یك بازی برابر با بودجه یك سال بنیاد بازی های رایانه ای است.
وی با اشاره به تاكیدات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت جایگاه تولیدات رایانه ای خواستار توجه بیش از پیش مسوولان به این هنر - صنعت شد.
دومین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران 6 تا 10 تیر ماه در مصلای امام خمینی(ره) برگزار می شود.
فراهنگ ** 1983 ** 1071