خانم سوچی در اواخر سال ۲۰۱۰ و پس از دو دهه حبس خانگی آزاد شد
آنگ سان سوچی، رهبر دموکراسی خواهان برمه تائید کرد که می خواهد رهبر مردم برمه شود.
او گفت: "اگر بتوانم آنها را درست رهبری کنم"، می خواهم رهبر مردم در انتخابات ۲۰۱۵ باشم.
او در مصاحبه ای با بی بی سی گفت که تلاشهای او ارزش داشته اند.
در روز اول دیدار خود از بریتانیا، او از دفتر بی بی سی در لندن بازدید کرد و در یک جلسه پرسش و پاسخ در مدرسه علوم اقتصادی لندن شرکت کرد.
سفر او به بریتانیا جزئی از سفر دو هفته ای او به اروپا و اولین سفر او خارج از برمه از سال ۱۹۸۸ است.
رهبر دموکراسی خواهان برمه در اواخر سال ۲۰۱۰ و پس از دو دهه حبس خانگی آزاد شد.
دولت نظامی برمه چندین اصلاحات براه انداخته است تا آزادی را در کشور افزایش دهد.
خانم سوچی در مصاحبه خود با بی بی سی درباره مشکلات قومی، اصلاحات سیاسی و سرمایه گذاری خارجی در برمه صحبت کرد.
او به شرکتهای خارجی هشدار دارد که اگر آنها طبق اصول دموکراتیک و حقوق بشر رفتار نکنند، تحت نظر خواهند بود و عملکرد آنها افشا خواهد شد.
او افزود جنبش دموکراسی در برمه باید به منابع خودش وابسته باشد تا تغییرات در آن ایجاد شود نه اینکه به منابع خارجی نیازمند باشد.
خانم سوچی گفت که تنها راهی که برمه "اتحاد واقعی" را بدست خواهد آورد این است سعی کند آرزوی خودمختاری اقوام ملی را برآورده سازد.
او گفت در طول "سالها تلاش، تجربه کرده ایم که چقدر اتحاد بین اقوام ملی می تواند قوی باشد، چرا که بهترین و معتبرترین متحدان ما احزاب ملی قومی بوده اند."
رهبر دموکراسی خواهان برمه گفت که هنوز ۲۷۱ زندان سیاسی در زندان بسر می برند. او گفت که شنیده است که تلاشهایی برای آزادی آنها صورت خواهد گرفت.
خانم سوچی در پاسخ سئوالی که آیا فداکاری او ارزشمند بوده است گفت: "من تنها کسی نیستم که در راه دمکراسی در برمه کار می کنم. مردم زیادی برای رسیدن به دمکراسی تلاش کرده اند چرا که باور دارند این تنها راهی است که کرامت مردم حفظ می ماند."
او در شصت و هفتمین سال تولدش به دفتر بی بی سی در لندن رفته بود و گفت: "به خاطر بی بی سی بود که تماس من هیچگاه با مردمم، جنبش دموکراسی برمه، و دنیا قطع نشد و برای همین می خواهم از همه شما قدردانی کنم."